Kredi kartını kullanmıyorum. Ancak şöyle bir sorunla karşılaşmıştım. Bir ara sistemsel sorun olduğu sırada Google'dan hizmet satın almıştım. Google ödemeyi çekemediğini belirten hata vermişti. Enpara hesabımdan para çekildi. Google ile görüştüğümde, eğer bizden kaynaklı ise şu kadar gün içinde hesabınıza tekrar gönderilir, bizden kaynaklı değilse bankanızla görüşmeniz lazım denildi. Google'ın verdiği süre geçtikten sonra hesabıma iade yapılmayınca, Enpara çevrimiçi yazışma ile görüştüğümde ise belirtilen meblanın şu kadar olup olmadığı soruldu. Meblağ doğru denilince twitterdaki yapılan görüşmeye benzer cevap vermişlerdi. Gerekli aksiyonu başlattıklarını, mail adresime gerekli evrakları yolladıklarını ve bu evrakları doldurup şu mail adresine gönderin demişlerdi. Twitlerde belirtilen süreye benzer sürede ödemenizin iadesi bizden kaynaklı ise gönderilecek denildi. Açıkçası meblağ düşük olduğu için gönderdikleri evrakları doldurup göndermeye üşendim ve yollamadım. Ama yine de 1 hafta gibi sürede param iade edilmişti.