Öncelikle Merhabalar arkadaşlar evet scriptlerin satışını yapan benim ve r10 dışı ticaret olduğu için r10luk bir durum yoktur ortada.
1. Scriptler r10.net'de açık kaynaklı satılan yazılımlardır ve satılırken r10.net'dışında satabilirsiniz deniyor.
2. Scriptlerin fiyatı bu duruma r10.net'deki bazı vatandaşlar yüzünden gelmiştir kendileri açık artırmayla 54 scripti 99₺'ye satmayı biliyorlar.
3. Sitedeki scriptlerin hiçbiri ***** değildir hepsi açık kaynaklı satılan scriptlerdir ve fark ettiyseniz çoğu aynı tasarımdan ibaretir sadece admin panelleri farklıdır.
4. Herkesin kafasına göre fiyat biçipte satınca sorun yokta biz satıncamı sorun oluyor.
5. r10.net yönetimine modlara kaç kere dedim script satış için taban fiyatlandırma gelsin bu r10.net'deki vatandaşlar yüzünden biz satış yapamıyoruz diye kaç kere yazdım geri dönüş yok...
6. Tekrar yazıyorum scriptler açık kaynaklı satılan scriptlerdir satılırken r10dışı satış hakalrıyla satılan yazılımlardır.
ve son olarak arkadaşa açtığı konu için teşekkürler istemiyerek ufakta olsa reklamımı yapmış oldu...
Eğer r10 disi satis yapilabilir deniyorsa Misafir; haklidir.