rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@gungormedya;
İlgili domain sanırım size ait
  • r10 profilinizde denizlide yaşıyor olmanız + whois sahibininde denizliye ait bir adrese sahip olması
  • whoisdeki numarayı kaydedip whatsappdaki profil fotoğrafına bakınca size aşırı derece de çok benzemesi
Buradaki yazılımları satın mı aldınız yoksa w4rezden mi tedarik ettiğinizi merak ediyorum. Geçtiğimiz haftalarda bu bahsi geçen kişiler için bir şikayet konusu açmıştınız ben çok iyi hatırlıyorum themeforest'den temaları alıp birden fazla satış yapıyorsunuz diye şikayet konusu açmıştınız bunun cevabını çok merak ediyorum. Şahsen ben kendi sistemimden kontrol ediyorum ama benim qr menü yazılımımı bizden almamışsınız nereden aldınız ?





Öncelikle Merhabalar arkadaşlar evet scriptlerin satışını yapan benim ve r10 dışı ticaret olduğu için r10luk bir durum yoktur ortada.

1. Scriptler r10.net'de açık kaynaklı satılan yazılımlardır ve satılırken r10.net'dışında satabilirsiniz deniyor.
2. Scriptlerin fiyatı bu duruma r10.net'deki bazı vatandaşlar yüzünden gelmiştir kendileri açık artırmayla 54 scripti 99₺'ye satmayı biliyorlar.
3. Sitedeki " https://demoscript.net/demo/ " scriptlerin hiçbiri wârez değildir hepsi açık kaynaklı satılan scriptlerdir ve fark ettiyseniz çoğu aynı tasarımdan ibaretir sadece admin panelleri farklıdır.
4. Herkesin kafasına göre fiyat biçipte satınca sorun yokta biz satıncamı sorun oluyor.
5. r10.net yönetimine modlara kaç kere dedim script satış için taban fiyatlandırma gelsin bu r10.net'deki vatandaşlar yüzünden biz satış yapamıyoruz diye kaç kere yazdım geri dönüş yok...
6. Tekrar yazıyorum scriptler açık kaynaklı satılan scriptlerdir satılırken r10dışı satış hakalrıyla satılan yazılımlardır.

ve son olarak arkadaşa açtığı konu için teşekkürler istemiyerek ufakta olsa reklamımı yapmış oldu...