Yeni açılmış hesaplar ile sayfa to %18 olarak birkaç görsel gördüm ben de geçen ay kazanç 0, bu ay 20-30k olmuş falan. %18 sayfa to alabilmek için bence eski bağlantı reklamları sitede olması gerekiyor. Bu reklam biçimi kalktıktan sonra ben şahsen sayfa to 4 üzerini zor gördüm. Reklam yerleşimi satanlardan da hizmet almışlığım var hatta adam binlerce olumlu yorum almış, bize gelince mi olmuyor anlamak zor
Bu işin ispatı falan yok bu arada hocam, olabilir günlük milyon lira alan haber siteleri de var sonuç olarak fakat ben bu forumda uzun yıllardır bulunan biri olarak ekran görüntüsüne inanacağım 3-5 kişiyi geçmez.
@iyi;
@Yekta; bu arkadaşlar ekran görüntüsü attığında inanıyorsun bir şekilde ama yeni arkadaşlara inanmak biraz zor oluyor. Bazıları bir grafik atıyor, şaşırıp kalıyorum açıkçası, 1 günde açtığı sitede 10k günlük hite ulaşmış mesela. Yani o hite ulaşmak doğal yollardan bilmiyorum ama imkansız gibi duruyor. 5 yıllık sitelerde o hit yok mesela. Doğrudan alakası yok belki ama backlink paketi satın alıyoruz, faydadan çok zararı oluyor.
Kılıç diye bir adam vardı forumda geçtiğimiz zamanlarda, aynı şeylere kanıp durmayın derim, bu arkadaşlar da deri değiştirip geliyorlar zaten mutlaka.