Kendimce yüklü miktarda maldayım, alt kısımda bahsedeceğim altın kurala uymadığım için malda kilitli kaldım yoksa elimdeki mal en az x5-10 katı olurdu bak işte orada büyük hata ettim. Eğriye eğri, doğruya doğru. Şimdi sepetim elimde bekliyorum. (Floki, Plato, Lunch ve Pxp) Genel olarak kardan 7000 dolar civarı zararda olsamda kripto piyasalarına girdiğim ilk günden bu güne yatırdıklarımı topladığımda zararda değilim.

Zarttocini pırttocini grafiklerinde filan hiç anlamam. Beklentiyi alır, haberi satarım. Birde kısa ve uzun dönem fiyat hareketlerini baz alarak o coinde kafama göre değer belirlerim. Genelde anlık piyasanın %5-10 altı en ideal fiyattır benim açımdan alım için. Yazar beklerim. Bence bu piyasada trade yaparken kazanmanın tek bir altın kuralı var. Yılların tecrübesi ile defalarca teyit ettim. Bu altın kuralı uygulayan zarar etmez, kısmen zarar etse dahi sonuçta kar eder.

Altın kural : Aldığın kripto maliyetinin %1 maksimum %2 altına düştüğü zaman acıma zarara ve anında sat. (%10, %15 alta yaz alımı bekle) zarara satmaya kıyamayıp bekleyene %50 ve üzeri Haşşşırrrttt diye maalesef kilitliyorlar. Herkese bol kazançlar.