anilalps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba size babamla yaşadıgımız olayları anlatmak istiyorum çünkü başka anlatacak kimsem yok babam 51 yaşında ve en son 5-6 yıl önce fabrikada çalışıyordu kendi kendini emekli etti iişten çıktı ve hep ben ve annem çalıiştık kendi hep hastayım diyordu ilk başlarda korkuyorduk evet üzülüyorduk ama 5-6 yıldır insan aynı olabilir mi ? ve ayrıca aşırı derecede küfür ve baskı vs var 18 yaşına girdim artık çekmek istemiyorum ayrı eve çıkmak için maddi durumum iyi degil çıkmazda gibyim ve şuan bile beni zorla pazara yollar çadır vs alsa amenna bütün gün çadırsız güneşin altında tezgahın başında beekliyorum 3-4 ay oldu böyle çözüm yolu arıyorum alkolu vs yok tabi ama dedigim gibi küfür vs çok var sabah saat 8 akşam 6 ya kadar güneşte duruyorum gerçekten şikayetçi olma nedenim pazar degil çadır almıyor sebebi ise dayanın diyor annemle bana ayrıyetten bana bir gün 30 tl veriyorsa 2-3 gün para vermiyor işe gitmeme ragmen
Hocam haline şükret ben anlatsam bu konuyu açtığın için utanirsin insanlar neler neler yaşıyor ailesinde

Not:evlendim ayrı evdeyim şükür ama bekarken ayrıldım evden kendi imkanlarını kendin yaratacaksin