Selamlar,
Bir süre önce Bitcoin'de düşenin kırıldığını ve pozitif trende girdiğimizi söylemiştim. (Aslında Telegram kanalımda neredeyse her gün paylaşım yapıyorum ama gruplaşmak yasak olduğu için burada link veremiyorum)

Teknik analiz tarafında her şey yolunda ve iç açıcı görünüyor. Uzun zamandır hepimizin canını sıkan ayı sezonunun ortasında kar edebilmek sadece teknik analizle mümkündür. Peki ayı sezonu bitti mi? Sanırım hayır, bunu kesin olarak bilemeyiz.

Amacım; BTC'nin 28.800$ seviyesine gelene kadar alt coinlerin yukarı yönlü hareketlerinde mümkün olduğunca kar almak. Tahminime göre 2-4 ay içerisinde kazandım kazandım, sonrasına o gün gelince bakarım. Kripto paralarda, 3 ay sonra şöyle olacak, 5 ay sonra boğa gelecek, Ekim ayında zengin olacağız gibi söylemler tamamen safsatadır.

Konu açtığımda karşıt düşüncedeki arkadaşlar görmüştüm. Düşüşün devam edeceğini, pozitif trendin başlamadığını belirtmişlerdi fakat teknik analiz öyle söylemiyordu. Nitekim, o günden sonra defalarca alım satım fırsatı yakaladık.

Yeşiller alım, kırmızılar stop seviyeleridir. Mumların indikatörü yukarıya kestiği yerler alım, aşağı kestiği yerler stop seviyeleridir. Bir çok arkadaşımız hala 2022 yılında bu konuya ön yargılı davranıp teknik analize göre işlem yapmaya çekiniyorlar.
Ekstra bir şey söylememe gerek yok, her şey ortada.

Şayet BTC birkaç gün içinde 22K'nın altında gün kapanışı yapmazsa önümüzde hafta çok eğleneceğiz. 22K altında kalırsa, endişelenmeye başlayacağım. 20K altında kalırsa, tası tarağı toplayıp tekrar tamamen nakitte beklerim.

Yazdıklarım kendi görüşlerimdir, YTD.