Merhabalar Arkadaşlar Hocalarım Abilerim Nasıl Başlayacağımı Bilmiyorum Kısaca Şöyle Değineyim Konuya

Ben Ümit 21 Yaşındayım İstanbul Esenler de Oturuyorum ve bir kimyasal madde fabrikasında çalışıyorum Ve Genç Yaşta Nişanlandım Bakmakla Yükümlü Olduğum Birisi Var oda üniversiteye başladı annesi babası yok mecburen okul masrafı yurt vs. ben karşılamaktayım allah razı olsun kyk çıktı 850 tl de oradan para geliyor şuanda sağlık bakımından bayağı kötü durumdayım ciğerlerim hep toz vs. var sürekli öksürükler var 1.ayda başladım 8 ayda bayağı değiştiğimi hissediyorum en azından sağlık yönünden kötüye gidiyor çok güzel para veriyorlar 7500 yaptılar maaşımı ama babamın hastalığından ötürü arsalarımızı yerlerimizi sattık babamın hastalığı son evrede olduğundan 2 sene bağırsağı dışarıda dolaştı daha doğrusu bir yere gidemedi çünkü istemsiz gaz çıkartıyordu bağırsağı çekindiğinden bir yere gidemezdi. ve bakımları çok ağır sürekli kanama yapıyordu torbayı boşaltma vs. vs. allah düşmanımın başına vermesin insan hastaneye düşmeyince sağlığının değerini kıymetini bilmiyor ne yazık ki

gelelim asıl soruna
bu ay sonu iş yerimden ayrılacağım istanbul esenlerde ikamet ediyorum
3 sene boyunca e ticaret firmasında çalıştım
-sipariş alma,
-100-200 kargo bilgilerini word şablonuna girme çıkan kargoları excell e tek tek ad-soyad il ilçe numara adres ürün detayı
-iade gelen kargolarla iletişime geçip rica minnet tekrardan çıkışını yapıp gönderiyordum
-gün içersinde 50-100 arası pizza paketine fotoğrafları paketleyip adres bilgileriyle uğraşıyordum
-günde 4000-5000 adet fotoğrafı sayıp ayırıyordum

asıl konu
şimdi kendime iş arıyorum burası güzel maaş veriyor fakat sağlığımdan oldum 3 kere covid olduğumdan senelerdir derin nefes alamıyorum kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissediyorum trafik kazası geçirdiğimden önceden sağ kolumla en fazla 80 kilo kaldırabiliyorum fazlasını kaldırdığımda sağ kolum çıkıyor omuz kısmından ben okuyamadım maddi durumlardan dolayı 5 senede bitirdim (liseyi devamsızlıktan kaldım bu arada işe gittiğim için) ufak kardeşim var ben okuyamadım girdiğim ticaretlerde hep battım başarısız oldum aileme 10 bin tl kredi çektirdim onu da borçla girdiğim için kaybetme korkusuyla kaybettim 2-3 aydır onu ödemekteyim 30-40 bine yakın borcum var totalde
babamın iş yeri küçülmeye gidiyormuş kocaman fabrika dün 38 kişi çıkarmışlar babam engelli diye geçen sefer de çıkarmamışlardı fakat bugün demişler sizi engellisiniz diye idare ediyoruz fakat firma küçülmeye gidiyor aralık ocak gibi sizin de çıkışınızı verebiliriz demişler babamda mecburen memlekete gitmek istiyor ve istanbul gibi kocaman şehirde tek kişinin çalışmasıyla malesef bir şeyler yapılmıyor

ev ortamında yapabileceğim (14 yaşında kardeşim içinde) ne yapabilirim
-amazon bae de mağaza açtım 800-900 ürün ekledim sipariş geliyordu fakat sermayem yetmedi yetiştiremedim siparişleri iptal ettikçe param kesildi 3-4-5-6-7 derken mağazam kapatıldı
-kız arkadaşımla ortak hesap açtık ilk zamanlar keşfete akıyordu videolar fakat sonra bir tanıdık akrabamız (düşmanı uzakta değil yakınında ara diyorlar ya tam o şekilde)bot attı birşeyler yaptı beğeni attı hesap çöp oldu yeni hesap açtık yine aynı şekilde
-google play uygulama aldım günlük 0.30-1-2 tl kazandırıyordu biranda kısıtlama geldi 1.5-2-3 k indirildi uygulama kısıtlama geldi bende anlamadığım için reklamları kaldırın yazdı birisi kaldırdım ve bir daha ekleyemedim uygulamayı 1100 tl ye buradan aldım arkadaş dolandırdı 2-3-4 ayda teslim etti sonra bende kaynak dosyasını telefonu sattığımdan dolayı kaybettim yalan oldu tahmin uygulaması mevcut sadece şuanda allahdan hep yabancılar indirip 40 tane aktif yabancı üye var fakat kısıtlama sorunu mevcut
-instagram üzerinden butik elbisesi satıyordum fakat olmadı reklam güvensizlik vs. derken 2-3 elbise elimizde kaldı
-yabancı görev sitelerinden video izleme beğeni yapma vs. yapıyorduk fakat paypal sorun
-yabancılara takipçi falan sattım 4-5 kere fakat ödeme alma yöntemi yok malesef paypal istiyor herkes
-youtube kanalı açmıştık oda güzel ilerliyordu fakat arkadan bir müzik çalmış telif falan derken tamamen kapatıldıydı bir daha açtık fakat abone ve izlenme saati kasamadık

internet üzerinden ne yapabilirim güzel fikirlerinize ihtiyacım var günde 2 tl de olsa akmazsa damlar damlaya damlaya göl olur belki neden olmasın her karanlığın bir aydınlığı
vardır kardeşim boş vaktinde uğraşabileceği bir şeyler ve akşam gelince 2-3 saat boyunca emek verip seneler sonra ekmek yiyebileceğim

Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim Okuyup Okumayan Yazan Yazmayanlara Allaha Emanetsiniz İnşallah Herkese Bol Bereket Versin