Darkanonims adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar saygı değer r10 üyeleri
3 sene önce aldığım evim 0 ve 2+1 di o zaman yeni evli çifte 650 TL ye verdik bu yıl başında 700 TL yaptım 2 ay önce de 100 TL koyduk 800 TL ye oturuyor kirayı gününde getirir ve eve kendi evi gibi bakıyor herkese bakıyorum kiralar 2.5 - 3 bin TL yapmış ben 1000 TL yapmaya utanıyorum vicdansızlık olarak geliyor siz olsanız ne yaparsınız daha 2 ay önce yaptık zam şuanda yapmak etik olmaz gibi geliyor
Yer : Eskişehir
2020'de hatta 2021 başı eskişehire taşınmak için ev bakıyordum 500-600'tlye çok güzel evler vardı şimdi üniversite için baktığım 3 binden başlıyor ağzım açık kaldı sonumuz hayır değil şöyle böyle diye bağıran ev sahipleri görsün bu konuyu sizi gerçekten tebrik ediyorum insanlık azda olsa var şahsen ailemle istanbulda 2000 tl kiraya oturuyorum şuan mahallede min. 5 bin tl çıksak ev bulamayız bulduk o kirayı ödicek maddi durum yok oturma dicekler vardır evde şuan babam terör saldırısında yaralandı bi çalışıp bi çalışmıyo annem çalışıyor ikiside yaşlı 1-2 seneye çalışmayı kaldıramicaklar ben bu evden çıktıktan sonra 5 bin tl bir eve veremem bu insanları neye sürükler şahsen ya kafama sıkarım ya gider illegal işe bulaşırım çaresizlik çünkü kimse çaresizliği anlatmasın herkesin derdi kendine göre yarın birgün gençler torbacılığa hırsızlığa illegale düşünce ülke neye dönücek çok merak ediyorum enflasyon oldu diye dert yanan ev sahipleri kaç kişi kiraya ufak ufak zam yapıyor görün araştırın bi anda 5 bin 10 bin oldu çıkın demek ne ya bir asgari ücretmi olur bir kira