İmza atıldıysa evi emlakçılara satacaklarına dair, sıkıntı olabilir.
Evi satmaktan vazgeçtik biz diyebilirler bence, bilmiyorum prosedür ne şekildedir. Sonradan ev satılınca takip ederler mi ne olur ne biter bu işle ilgilenen arkadaşlar daha iyi bilirler.
Emlakçıya imza verilir mi Allah aşkına....
İmza attıkları sözleşmeyi okumadılar mı? Emlakçılar uyanıktır illa cayma bedeli falan vardır.
Evim var kiralayacağım bende aynı konudan muzdaribim aslında konuyu gördüğüm iyi oldu. Emlakçıya gidip kiraya dair sözleşme yaptık. aracılık sözleşmesi ve aynı gün akşam babamla konuştuğumda niye imzaladın dedi. Bizim sözleşmede 3 aylık süre işaretli 3 ay içinde kiracı bulamazsa sözleşme biteceği yazıyor. Babam ikna etti beni boşuna hava parası mı vereceğiz emlakçıya iptal et dedi. Aradım adamı bana sözleşmemiz var ben iptal etmem dedi. Bir daha son emlakçıya ev mev verilmez. Ev sahibinden iken dünay kadar taleplisi gelirdu. Şimdi kimse uğramıyor bile hafta da 1 anca getirirse getiriyor. Güya 3 haftada kiraya veriririz diye ağız da yapmıştı bize.
Emlakçılara siz siz olun inanmayın. Sözleşmeye imza atıldıysa ekte belirtir cayma bedeli diye ben havadan bir kira da vermek istemediğimden müşterisi olana dek bekliyorum malesef.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.Dediğiniz gibi ilk gün ben sahibinden olarak ilan verdim ve 4-5 kişi aramış. 2 haftadır emlakçıda ve ne emlakçı arıyormuş nede almayı düşünen birilerini getirtiyormuş.