Konu başlığını görüp, konuyu merak edenler için bugün size bir hikaye anlatacağım.

( Hikaye anlatacağım kısmını s.p. sesi ile okuyan kardeşlerim. Sizde bendensiniz

)
Tüm anlattığım içerikler hayal ürünüdür. Böyle bir konu gerçekte hiç yaşanmamıştır.
Şimdi kahramanımız hemen rencide olduğu için onu kırmamak adına farklı bir isimle anlatacağım. Kahramanımızın ismi: "Ali" olsun.
Bu Ali bana haksız dün haksız şikayet konusu açmıştı. Moderatör haksız bir şikayet konusu olduğu için konuyu hemen kilitledi. Ama konu hemen silinmedi. Ve bana attığı iftiralara saatlerce cevap veremedim. Yasal cevap hakkımı böyle bir hikaye ile vereceğim.
Olayların başından anlatayım ki daha iyi anlayın;
Bu aliyi bir arkadaşımız soruyor "nasıldır?" diye bende kendi kişisel görüşümü beyan ediyorum;
Ali bu duruma çok canı sıkılmış. Ve hemen rencide olmuş.

Benim rencide edici bir mesajım yoktu, oysaki neye canı sıkıldı ki bunun? Neyse bunu bilemem (Ben müneccim değilim

)
Daha sonra bu ali bana mesaj atıyor. Tabi ben günler sonra görüyorum ve aliye gerekli cevabı veriyorum;
Ali cevabımı beğenmemiş oysaki bana "hukuki süreç başlatılacağını bilmenizi isterim." diye cevap veriyor.
Benim bu duruma çok canım sıkılıyor. Neden?
Ben çoban çocuğuyum, dünyadan haberim yok patates satarak geçimi sağlıyorum. Bu nedenle hemen korkuyorum cahil biriyim, hukuk

falan anlamam ki

Oysaki tam tersi olsa ben mesela ikinci üniversitemi hukuk alanında okusam, ne bileyim mesela yan komşumun avukatlık bürosu olsa veya üst komşum cumhuriyet başsavcısı falan olsa asansörde bile soru sorabiliyor olurdum. Ne güzel olurdu

Bu konu hakkında soru sormazdım o kadar ikinci ünv. okuyorum dimi
Neyse şimdi alinin multi üyeliği forumda açık şekilde duruyor bende daha önce yüzlerce kez yazdığım gibi konuya yazdım. Mod Ali'den savunma istedi.
Ali bana konuda "firmamı karalıyor" , "kötü niyetli" gibi iftiralar atmaya başladı. *Başka söylemleri de oldu onlara da geleceğim

*.
Alinin elinde bulunan tek kanıt;
Ali bana ayrıca multi üyelik konusunda yine iftiralarına devam etti onları geçtim. Ama bana farklı imalarda da bulundu;
- Beni farklı firmalar fonluyormuş ki ben böyle firmasını karalıyormuşum.
Evet, arkadaşlar açıklıyorum beni sarı saçlı ABD başkanı fonlandı. Aslında bende turuncu saçlıyım ve cinsiyetim farklı..
Peki kimim ben? Tabi ki Kim Possible (En azından Ali'nin hayal gücünde öyleyim.)
Peki bu alinin elinde kanıtlar var. Ve alinin en sevdiği şey neydi? Yasal işlem başlatmak hemen hakkımda yasal işlem başlattı.
Ben ajan olduğum için gizli gizli "yasal işlem nasıl başlatılır onu öğrendim (Ali'den)"
Açıklıyorum:
Yasal işlem nasıl başlatılır?
EVET, Ali yasal işlemi böyle başlatıyordu. Sizlerde başlatmak isterseniz kaynak kodlarını verdim;
x=msgbox("Yasal islem baslatildi." ,0+64, "Yasal islem")Peki Ali bu multi üyelikten nasıl kendini aklamış?
Yaşattığı mağduriyeti
bir değil
iki değil
üç değil
Tam beş kavanoz bal "yüz lira"

Şaka şaka
Yıllar sonra gidermiş. Normal Ali'ler başta savunmasını yapardı. Ama bu Ali yapmadı.
Bende bir yerde yanlışım var dedim. İçimden Ali'den özür diledim. Yanlışıma geleyim, benim güvensizlik ölçeğim yoktu tüm mesele buradan kaynaklanıyordu.
Gelin beraber güvensizlik ölçeği yapalım.
+ 50.000TL Sermaye ile kurulmuş A.Ş yoksa
+ Hakkınızda internette sayısız şikayet yoksa
+Forumda mağduriyet yaşattığınız ve yıllar sonra giderdiğiniz üyeliğiniz yoksa
SONUÇ: Güvenilir değilsiniz.
Bir yerde yanlışlık mı yaptım? Benim trafik cezam bile yok nasıl güvensizim diyenleriniz vardır. Benim de yok, galiba bende güvensizim. Kendimi çok yanlış tanımışım.
Bence bir yerde yanlışlık yaptık ama artık boş verin
Şimdi ali benim hakkımda şikayet konusu açmıştı;
Ali yine yerinde duramadı ve...
Daha fazla uzatmak istemiyorum. Ali'nin benim hakkımda "istediği komisyonu alamadığı için mi yapıyor?" diye bahsettiği konuları hiç girmeyeceğim. Kurumsal üyeyiz her onlarca iş ortağımız mevcut. Ali'nin komisyonuna kalmışız

Ali'ler rencide olmasın, mağdur olmasın diye konuyu bu şekilde eğlenceli şekilde anlattım.
BANA ATILAN İFTİRALARA CEVAP VERME HAKKIM VARDIR BU PLATFORMDA İFTİRA ATILDIĞI İÇİN BURADA CEVABINI VERDİM Ali'ler rahatsız olursa yukarıda gösterdiğim gibi işlem başlatabilirler.
(Beni korumak için konuyu silmenize gerek yoktur, ben kendimi koruyabilirim)
KONUDAN BAĞIMSIZ;
Tüm moderatör ekibine teşekkür ederim. Ve Coşkun abiye teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler olmasanız böyle bir platformda demek ki eşitlik kavramını göremeyecektik. En ufak sözlerimizde Ali'ler üstüne alınıp, mesajlarımızı sildireceklerdi.