Aylık enpara hesabıma 180-200bin tl para giriyor-çıkıyor düzenli olarak, ama daha kredi kartı vermiyorlar bana, sigortam yok ama diğer bankalar veriyor.
Enpara'ya sürekli para girişi çıkışı yapıyor kredi kartına ihtiyacı yok diye düşünüyorlardır

şaka bir yana bu ve benzeri durumlarda sigorta olmaması gerçekten can sıkıcı durum alabiliyor. Hayırlısı olsun diyelim.
Tüm devlet bankalarında hesaplarım var. Fakat en fazla vakıfı kullanıyorum. Kredi kartı world card ile anlaşmalı, ayrıca sağladığı pek çok imkan var bana. Ama onlar olmasa çekilecek çile değil. Yılda 1 2 kere bir sorun yüzünden telefonla ulaştığım görevliden sistemde bazen sorun çıkabiliyor normal, cevabı almak can sıkabilir. Son dönemdeki değişiklikler nedeniyle tüm devlet bankalarının atmleri ortak haline geldi. Günde 1 kere komisyonsuz para çekmenize izin veriyorlar. Tüm bankalar için sık sık şubeye gitmeniz gerekebilir. Evinize-işinize yakın, ulaşımı kolay olanı ve mobil uygulaması can sıkmayan birini tercih edebilirsiniz. Kalan konular aşağı yukarı ortak, pek fark etmiyor
Vakıfbank'da düşünülebilir aslında. Tabi bazısının kartı iyi bazısının mobil uygulaması bazısının kredisi. Bakalım yorumlardan yola çıkacağız artık.