17 gün hizmetinizin süresi geçmiş hocam vermemeleri çok normal çünkü daha önce yine böyle büyük bir hosting firmasında bu durum başıma geldi vermemişlerdi. Bende açıkçası haklılar diye üstelememiştim. Sizde işveren olsanız süresi biten hizmet için hayrına iş yapıp birde üstüne uğraşmazsınız.
bi çok host firması denedim natro dışında her yerden hiçbi sorun yaşamadan yedeklerimi alabildim, hayrına iş yapma durumu da şöyle, siteler ve hosting zaten aktif onu kapatmıyorlar 30 güne kadar yani ben yedeği alıp hostingi silicem dediğimde aslında 13 gün için hostinglerinden yer kaplicak olan şeyin aslında kaplamayacağını da söylemiş oluyorum, hosting konusu esnektir çünkü sanal bir bölümden bahsediyoruz tek tıkla erişim verilebilir, tek tıkla tüm yedek dışa aktarılabilir, desteğine 3 kez duruma çözüm üreten farklı mesajlar ilettim bana başka bi çözümle gelmek yerine her seferinde 1 yıl uzatın dediler, 1 ay olsa gene neyse uzatıyım yedeğimi alıyım gidiyim zaten -30 güne kadar da beklemeyi göze almışlar derim ama 10 dkka yedek alıncak diye 1 yıl uzat demesi hiç mantıklı gelmiyor bana hem daha fazla uğraştılar, hem memnuniyetsiz müşteriye sebep oldular hem de sunucularında 13 gün daha yer kaplamaya devam edicem onlara da zararlı bi durum hatta bana daha az zararlı