Twitter'a hakimim, panel manel olayları değil de marketing çalışmaları için sıklıkla kullanıyoruz. Size şöyle bir örnek vereyim:
Normalde 400-500 takipçili bir hesabın ederi nedir? 20-50-100? Taş çatlasın 100 TL diyelim.
Bir markanın marketing işlemleri için kullandığımız ve reklamcılıkta "micro-influencer" olarak tabir edilen, tweet paylaşım tarzını bir kadının günlük Twitter kullanımı gibi düşünebileceğimiz bu hesaplara hesap başı 1000 TL dahi ödeme yaptığımız oldu.
Neden? Benim reklam çalışmam için hayati öneme sahipti. Bu tarz 10 hesaptan alacağımız bir cilt bakım ürününün reklam verimini, 100K'lık fenomen hesaplardan alamazdık da ondan.
Aynı durum NFT özelinde de geçerli. Bir NFT projesi ne kadar iyi çizimlere, roadmape sahip olursa olsun pazarlaması iyi yapılmasa bir ÇÖP.
Sizin ve konuda örnek gösterdiğiniz sitenin hizmeti de bu açıdan değerli.
İşin özü onun fiyatı bence de yüksek lakin sizin kendiniz belirlediğiniz fiyat da çok düşük.
Açtığınız konunun aracılığıyla güzel bir muhabbet oldu sabah sabah. Hoş sohbet için teşekkür ederim, kariyerinizde başarılar.
Her kelimenize katılıyorum. 25tl'ye satmamın sebebi hem datamı incelemek hemde müşterilerin yorumlarına göre düzenlemeler yapmak, kısaca koşmadan önce yürümeyi öğreniyorum daha tam olarak satış yapıyorum diyemeyiz çok düşük yapmamın sebebi bu. tek sorun arkadaş fiyatı yüksek tutabilir ama bu biraz fazla yüksek olmuş görünce şok oldum. Sizin gözünüzde değerli olan bir domanin ederinden çok çok pahalıya satışa konulması görmek gibi düşünebilirsiniz. evet güzel sohbetti teşekkür ederim

size de iyi forumlar, iyi çalışmalar