özellikle youtube dan para kazandıgım zamanlarda,yeri geldi günde binlerce gmail hesabı aldım.öncesinde ve sonrasındada az yada çok alımlarım olmuştur.çogu hesabı farklı kişiden aldım,hepsininde notları duruyor.kimden kaç hesap aldım,ne zaman patladı,nasıl patladı,sorun olunca adam nasıl bi tavır sergiledi hepsinin kaydını tutarım.bu işi 10 numara yapan satıcılarlada çalıştım,aldıgım 1000 hesabın 700ünün 24 saat geçmeden,ben giriş dahi yapmadan patladıgınıda bilirim.hiç bi iş dışarıdan göründügü kadar basit ve kolay degildir.her işin kendince püf noktaları,yöntemleri var.altı üstü hesap açıp satacam derseniz o işten kimseye hayır gelmez.ben mesela bi satıcıdan az sayıda,farklı zamanlarda maillar alıp denemeler yaparım.saglamsa,daha ciddi işlerde kullanmak için yine ondan alım yaparım daha yüklü bi miktarda.
bi adam istedigi kadar uygun fiyata satsın,istedigi kadar sorun sonrası paramı iade etsin filan bunlar boştur.aldıgım hesaplar takır takır kapanıyorsa iade etse ne olur,üste para verse ne olur.hesaplar saglam olacak,en önemlisi bu.sorun oldugunda telafi etmek zorundasın...ufacık bi hatadan dolayı bi bakarsın 10k gmail hesabı aynı anda patlamış,öylece kalırsın.daha önce başımıza geldi yani...tabi satıcı arkadaşlar işin zorluklarını daha iyi bilir,ben alıcı gözüyle bakıyorum olaya.