Evden kaçmak için cemaat gibi yerlere bulaşma ve sorumluluk alman gerektiğinin bilincine var, kendin ve annen için. Hiç kimse sana uzun vadede yardım etmeyecek maalesef.
Beni yanlış anlama klasik fakirin sermayesi s*kidir mentalitesi bir baba , bizim ülkemizde oldukça çoktur bunlardan.
Dünyaya getirip sorumluluğu aldığı insan üzerinden kendi hayatını planlar böyleleri.
Senin için yapması gerekenler değilde sanki sen onun için bir şeyler yapmalısın gibi hissettirir.
Kardeşim sana tek diyeceğim en kısa yoldan yolu ver , kendi yoluna bak. Yoksa hayatın boyunca onun kamburuyla yaşarsın söyleyiyim.
Bunları yaparken kinlenip bilenme tabi ki , sen gayet sorumluluğun farkında bir insana benziyorsun. Şartların oluştuğu an bi dk durma anneyide alıp uzaklaş.
Bu ekonomide evden ayrılma durumun zor. Şu durumda yapılacak en mantıklı şey gizli para biriktirmek. İşe giden sizsiniz maddi kontrol sizde olması lazım. Fazlasını kazanın fazlasını cebinize atın.
İnternet'den ek kazanın daha fazla biriktirin.
Ayrı eve çıkabilecek kadar paranız olsun ve sonrasında onu dövize çevirin gidin askere , geldiğinizde ise kendi düzeninizi kurun bu sürede zaten onlar sizin yokluğunuza biraz alışmış olurlar. Tepki gösterme durumları az olur.
haklısınız evet ama annemke çalıştıgımız için hiç bişey yapamıyorum bide maddi de olmayınca