Herkese iyi akşamlar. Bir süredir forumu aktif olarak kullanıyorum. Forumda fark ettiğim bir şey var. Yaş ortalaması biraz fazla oynak. 18 yaşında genç arkadaşlar da var 45 yaşında büyüklerimiz de var. Fakat pek çok defa karşılaştığım bir durumla iligli fikirlerinizi merak ediyorum.

Örneğin bir ticaret konusu açtım ve detaylar için özel mesajdan ulaşılmasını belirttim. 5 dakika sonra bir mesaj sesi geliyor açıyorum, detayları belirtiyorum, mesaj atan arkadaş mesajı görüyor nezaketen bir cevap verme zahmetine girmiyor. Çok basit, otuz saniyelik bir mevzu fakat nezaket açısından ne kadar önemli bir husus. Bir teşekkür etmek, uygun değilse neden uygun olmadığını konuya uygun bir dille söylemek, laubali olmamak, saygısızlık yapmamak, dürüst olmak önemli erdemler diye düşünüyorum. Her geçen gün şikayet konuları daha da artar oldu. Her gün özellikle şikayet konularını takip ediyorum, büyük çoğunluğu sözünde durmama üzerine, dürüst olmama üzerine. Yani günlük üç beş kuruşluk kazanç için uzun vadeli bir kariyer şansını heba etmenin anlamı var mı sizce? Gençler kolay para olarak e book satmayı bulmuşlar, her gün onlarca e book konusu açılıyor. Bir o kadar da şikayet konusu açılıyor. Google'da arasanız ulaşacağınız bilgiler, kopyala yapıştır yazılar, nitelikten yoksun içerikler... Bu site hepimiz için çok değerli bir pazar alanı. Erdemli, dürüst bir profil uzun vadede kazanmak zorundadır. Böyle bir profilin, güven kazanan bir profilin para kazanmama şansı yoktur. Lütfen rica ediyorum, üslubunza, ahlaki erdemlerinize, bu sitenin değerine dikkat edin.