kısa yoldan zengin olmanın derdinde sizin muhasebeci
BÜTÜN YORUMLARI GEÇTİMDE BU YORUM ÇOK İLGİNÇ OLMUŞ

siz bakkala gittiğinizde ekmeği 1 tl ye ver diyebiliyo musunuz şuan ? hangi sektörde fiyatlar yüzde 200 den aşağı zamlanmış söyleyin lütfen.. bizim ham maddemiz kağıt olmuş 15 tl den 100 tl arkadaşın fiyat çelişkisi zam değil dostum defter boyut değiştirmiş.. ufak defter ile büyük defter sorumlulukları arasında dağlar kadar fark var... bildiğim için söylüyorum... ve kolay zenginlik varda söylemiyorsanız gücenirim yeminle

bakın an itibariyle 04.08.2022 ve saat 22:42 hala ofisteyim.. bunu hiçbir mükellefe anlatamam ben gerekte yok zaten ama benim kalitem ve emeğim kıymetlidir.. bunu geride bıraktığım yıllara ve tecrübeme bakarak rahatlıkla söyleyebilirim. fiyatımı belirlerkende bunlarıda dikkate alırım. Ama karşımdakinide üzmem.. kabul görür veya görmez nasipten öte köy yok sonuçta..
fiyata gelince yani bilende yazmış bilmeyende ama işin aslı şudur ;
fiyat politikası defterin işhacmine firmanın bulunduğu şehire defterin 1. veya 2 . sınıf olup olmadığına şirket ise şirket grubuna göre personel çalıştırıp çalıştırmadığına göre değişir bu
asgari bir tutar vardır tarifeyle belirlenir bundan aşağı inilmez (emeğine acımayanlar bedavada tutarlar bundada sınır yok) ama üst sınır yoktur her malimüşavirkendi kalitesini emeğinin hakkını ölçer bir fiyat belirler ve mükellefi ile bunu paylaşır kabul görür veya görmez... ama 2 senedir çalışıyorsunuz mali müşavirinizi değiştirme sebebiniz dilerim ücret yüzünden olmasın... memnunsanız devam edin. emin olun hakkı olanı istemiştir sizden Herkes yaptığı işten ekmek yer bazılarına göre biz oturarak para kazanıyoz bazılarına göre zengin olmanın yolunu arıyoruzdur. ama kimse bilmez ne sıkıntılar içinde o yolda yürüdüğünü... siz diyelim yazılımcısınız anlatabiliyor musunuz insanlara o kodları nasıl öğrendiğinizi ?? ne emek verdiğinizi ne çileler sıkıntılar çektiğinizi buda böyle birşey hizmetin bedeli hizmet verenin ve yaptığı işin kalitesiyle ölçülür..ÖZETLE MEMNUNSANIZ MALİ MÜŞAVİRİNİZİ DEĞİŞTİRMEYİN DOSTUMM