Okuduktan sonra bir gülme geldi pardon
Burada evrensel hukuk hakları falan yazmışsınız bu kuralların olması bunların doğru olduğu anlamına gelmez. ben bunları sorguluyorum
Bahsettiğim aklı başından gitmiş insanlar irade falan sahip değil imzaladıkları belge falan yazmışsın e zaten bende diyorum ki bunu 20-30-40 yaşında imzalayacak
ve sürekli insan hakları var falan yazmışsın e ben bilmiyor muyum ? ben bunları sorgulamak için açtım zaten bu konuyu adamlar kural koydu diye doğru bu mu olacak?
sahte belge düzenleyip seni öldürseler mevzusu ee yani bu şuan herhalde yapılmıyor değil mi? mesela silahlanmayı yasakladığın zaman insanlar silah almayacak değil mi ? haha çok hatta şöyle bir kanun çıkaralım kötü insan olmak suçtur herkes iyi olur değil mi aynen devam hocam devam
Dünyanın en büyük sorunu nüfus araştır daha büyük bir problem görürsen tekrar yorum yap
evet 20 yaşındayım 20 yaşında olmam şuan neyi değiştiriyor mesela?
Nüfusu arttıran benmişim falan filan yazmışsın aynen zaten kendi isteğimle dünyaya geldim ne saçmalıyorsun sen?
zaten herkes 1 çocuk yapabilir diye bir konu açsam gelip yine nazi kafalı yazmaya devam edersin
75 yaşında yaşlılığı siyatiği acıyı öyle yaşayacaksınız yazmışsın yaşamayacağım hocam yaşamayacağım sen yaşayabilirsin
Evet benim keyfim rahatım huzurum bittiği zaman hayat benim için bitebilir hangi mantıkla yaşlı bir hastaya dönüştükten sonra yaşamaya devam edebilirim hangi kafa bunu ister ?
Para ne alaka?
Kusura bakma ama bazen küstahlığın boyutunu o kadar arttırıyorsunuz ki ağır yanıt vermem gerekiyor.
Sen de insan hakları evrensel beyannamesini sorgulayacak ve eleştirecek kapasite yok.
Sen 30 sen eönce kahvelerde pişbirik oynayan adamlar düzeyindesin.
Kahvede değil instagramda facede oturunca çağ atlamıyor insan.
Hayatında hukuk, etik, felsefe ile ilgil hiç bir merak edinmemişsin hiç bir okuma yapmamışsın.
Düz mantıkla kahvede yapılan tartışmalar gibi sallamasyon fikir üretiyorsun ve ürettiğin fikrin insan hakları evrensel beyannamesi ile çelişince kendi kıytırık fikrinin dünyanın üzerine kurulduğu insan hakları bildirisinden daha doğru olduğunu düşünebiliyorsun.
Bu egonu törpülemeni dilerim.
Çünkü bu tarz konularda düşünecek fikir üretecek eğitime sahip değilsin.
20 yaşında yetersiz eğitim yetersiz bilgi ile insan hakları evrensel beyannamesinin yanlış olduğunu iddia eden adama gülerler.