VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes aynı şeyi söylemiş. Yapman gereken görev yerinde bekleyip görevini icra etmek. Çamaşır gelirse yıkarsın, gelmezse amirin sorunu senin değil. Sen o çocuğun amiri misin? Değilsen işleyiş bu şekilde. He amiriysen o zaman ya yaptırıcan ya da kendin yapıcan başka yolu yok.
Leuqme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ürün gelmesse yikamayin cok basit sorarlarsa kirliler gelmiyor diyin aslada onun işini yapmayin
anildnmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle bir kez daha o adamın işini yapmayın!

2 gün sonra derler ki o adama sen çalışmıyorsun çık. Buraya kadar her şey normal. Sonra da sıra sana gelir, sana da derler ki bak sen hepsine yetişebiliyorsun. Bizi biraz idare et eleman gelene kadar. O eleman hiç gelmez artık o işte senin sorumluluğunda olur.

Ücreti karşılığında anlaştığınız hizmeti de eksiksiz tamamladıktan sonra gereksiz fazla hizmet zarar olduğunu düşünüyorum. Bir dost tavsiyesi
emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ha arkadaş otelden çıkıp gittiyse 1 gün idare etmek zorunda kalıyorsun öyle firmalarda şimdi anladım üzüldüm en kısa sürede düzelir umarım.
emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sende çek bir sandalye makinaların yanında otur çay iç. Neden çalışmıyorsun diye soranlara kirli çamaşır gelmiyor ki kardeşim de. Bana gelenler yıkandı. Gönderildi. Yeni çamaşır bekliyorum de
ferhatpetek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşten ayrılmayı göze alabiliyorsan yapılacak şey basit.
ArtStoreUqur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç uğraşamam ugraşmam bile ben eş*k miyim ? Niye koşturuyorsun sana ne ? Koşturma aksilik olursa ben söyledim de çik işin içinden.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler dediğiniz gibi yapacağım.. umarım düzelir