Merhaba tekrardan, artan maliyetler dolayısıyla 8 Haziran tarihinden itibaren günlük yedekleme içeren paketlerimiz haftalık yedek olarak değiştirilmiştir, 8 haziran öncesi satın alınan paketlerde günlük yedekleme hizmeti devam etmektedir, satın alma ekranındaki ek günlük yedekleme hizmeti ise farklı sunucu üzerinden alınmaktadır.
Sitemizdeki paketlerin kaldırılması ise yeniden paketlerde değişiklik yapılacağı içindir.
Çok güzel bir denk geliş gerçekten verilerin kaybolduğunu açıklamadan saatler öncesinden paketlerinizde değişiklik yapma kararı aldınız bir tek kuzenim yazdı demediğiniz kaldı hocam.
ek olarak
@ServerPark; Her ürün açıklamasında bastırılarak söylenen günlük yedekleme hizmetinin yanıltma olarak kullanıldığını böyle bir hizmetin verilmediğini düşünüyorum bu sebepten ötürü cezalandırılmalarını aynı zaman da
Hizmetimin tam iadesine Ve ellerinde bulunan 1 temmuz tarihine ait yedeklerin bana tesliminin gerçekleşmesini talep ediyorum.