Geçen sene bu zamanlar bende bu haldeydim dostum 2 tane 2017 2018 5.20i vardı kapımın önünde canım sıkıldıkça renk değiştiriyordum gün içinde hesabımdaki parayı bilmez alışveriş yaparken fiyatına bakmazdım ilaç fabrikası kurdum kovid yüzünden neyim var neyim yok gitti elimde -1 milyon borca düştüm kuzenlerimden akrabalarımdan 5 kuruş borç alamadım günlerce ofiste uyudum eve bile gidemedim aile baskısı yüzünden 2 dakika susmadılar bir ferahlık vermediler birde babam emekli memur yani babadan gelen bir şey değildi bu okulu bıraktım diye kapının önüne koydu beni allah yüzüme güldü 2 yıl sonra milyoner olarak geri dönüp oturduğu evden tut altındaki arabaya kadar ben almıştım. Hani derler parası olmayan erkeği sadece annesi sever diye annem bile sevmedi o dönem beni. Sonra allah yine yüzüme güldü başardım borçlarımı kapadım 2 ay öncede evlendim altımda yine arabam evimde beni bekleyen bir karım var. Ama bu zorluktan çıkana kadar tek her gün düşündüm sık kafana bitir gitsin diye ama başardım. Sadece sabret ailen etrafındaki insanları kafanı mı şişiriyor kaç gitsin onlardan. Gerekirse sokakta yat ama o çileyi çekme benim gibi çünkü ben intiharı durumum yüzünden değil aile ve etrafımdaki baskılardan kurtulmak için düşündüm. 1 ay ofiste yattım kalktım binadan çıkınca herkes mescitte duş aldım. 1 Pizza aldım 3 gün yedim ama başardım. Sadece yalnız kalıp plan yapıp uygulaman gerekli.
degerli yorumunuz icin tesekkur ederim. hedefim sizin gibi en dipten zirveye çıkıp basarmak bunun icin ne gerekiyosa yapacagim. umarim daha iyi yerlere gelirsiniz