emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kişisel hesabım var. Hem ticari hem şahsi hesaplardan sürekli ödeme alıyorum bir sorun yaşamadım. Ayrıca sizin payoneer hesabınıza mı yoksa müşteri kendi payoneer hesabından sizin normal bankanıza havale olarak mı gönderecek ?
Seotype adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
payoneer hesabıyla gönderebilir, ama direkt abd kişisel bankasıyla sizin alıcı banka bilgilerinizle gönderemez.
onurdemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam payoneer de amazondan satışlarımızı parası oraya yatıyor ve o parayı çekmek için ya kurumsal banka hesabın göndermen gerek yada payoneer bireysel hesap açıp oradaki hesaba paranı payoneer to payoneer transferden sonra bireysel hesabından da yerel bankana çekebilirsin biz bu şekilde yol izliyoruz çünkü şirket hesabında bloke vardı diye bunu yaptık ve oluyor ama işlem ücretleride var onada bakın derim
emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komisyon olarak tl olarak çekerseniz örneğin dolar 18 ise 17.50 olarak bozuyor komisyonu buradan sağlıyor. Dolar olarak çekerseniz 500 usd altıysa sabit 10 usd komisyon alır
soneraydogdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekersiniz fakat bankaların ufmt masraflarına dikkat edin.
soneraydogdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TL hesabınıza mı çekiyorsunuz ? Döviz hesabınıza mı
Döviz hesabına çekmeyi planlıyordum da payoneer de tl çekim kısmını da görmedim beni direkt döviz cinsi ödemelere yönlendiriyor hocam.