12 yıllık telefoncuyum aldğüın telefon yurt dısı imei atılmış olduğu için öyle görünüyor o bir problem değil fakat satarken kesinlikle telefonun yurt dışı oldugunu söylemesi gerekiyor eğer telefonu 2.el olarak aldıysanız arıza sorun 1 ay içerisinde ortaya cıktıysa iade edebilmen en kötüsü baska modelle değişmesi gerekiyor ama süre dahada fazla ise sorununu ücretsiz tamir ediyorum demesi normal birşey 2.el satışta garanti yoktur iş yeri sadece kısa süreliğine garanti verirse veriyor ordanda yardımcı olmaya çalısıyor yani bu mesajımı iyi oku nasıl ticaret yaptın bilmiyorum kandırılıp kandırılmadıgını sen düşün
yorumları şimdi okudumda hakkını arayamazsın bu konuda elinde belge yok ise hakkını arayaıp bulamazsın söylim şimdiden ama şikayet edebilisin emin ol şikayet edilen dükkanın başına gelenler hiç kimsenin başına gelmez 1.000.000 kadar ceza yiyebiliyorlar şikayetlerin sayısı arttıkca hem mali şube hemde maliye gidiyor dukkana senin telefonla alakasız ama dükkanın zaten tam yasaları uyması imkansız her cişhazın girdi cıktı gerekiyot 2. el dede girdi cıktı olmuyor yani kısacam telefonu kullan yada sat adamdan gıcık aldıysan şikayet et baya fazla etkisi olur imei olayınada hiç girme boşuna imei atmak yasal değil fakat devlet cok üstüne düşmüyor çünkü herkes atabiliyor o yüzden sorunu çözemiyorlar ama imeilli cihaz satmak yasak belgen varsa şikayet edeceksin imzadaki siteye gir arama yerine istediğin modeli ve yanına imei repair yaz tüm modellerin nasıl yapıldıgı benm sitemde mevcut zaten 12yıl oldu ben telefoncuyum amv içinde ve 208 tane (dükkan)telefoncuların önderlerinden biriyim bunun ilgili telefon adı altında herşeyi doğru kesin cevapları benden daha iyi kimse veremez