Kesinlikle bir şey olmaz demek imkansız ama ben bir şey çıkacağını zannetmiyorum.

Benden bu sayfayı aldı, 1 ay geçtikten sonra iade etmeye çalıştı, ikinci el bir hizmetin, dijital bir hizmetin iadesinin kanunen mümkün olmamasına rağmen ben orta yolu bulmak için kısmen verdiği hesaba iade yaptım belirtilen tarihte. Havale açıklamasında gördüğünüz üzere iade ibaresi, sayfanın ismi yazılı. Havale tarihine bakarsanız tarihler benim anlattığım olayla örtüşüyor.

Tehdit konusuna gelince kesinlikle yalan beyandır. Zaten hizmetin ödemesi yapılmıştı, ben ödememi almış ve hizmetimi sağlamıştım. Benim için konu kapanmıştı. Karşı taraf bana iade isteğiyle geldi ve ben iadenin mümkün olmadığını söylediğimde tehditlere başladı. Benim ortada tehdit etmek için hiç bir nedenim bile yok ama kendisine iade edemeyeceğimi, dijital bir hizmetin iadesinin kanunen mümkün olmayacağını söylediğimde bana hakaretler ve tehditler savurdu. Buna rağmen ben orta yolu bulmak uğruna kısmen bir ödeme teklif ettim ve birlikte kabul ettik. Bu yüzden de ekte de görüldüğü gibi iadesini geçtim.
Bu iadeye rağmen hala bu davayı açması, ona iade yapmadığımı söylemesi ve yalan beyanları kişinin kötü niyetli olduğunu göstermektedir.

Bunu biraz daha geliştir, savunmanı yap. Belirttiğin havale resmini ve savunmanı kanıt olarak mahkemeye sun. Mahkeme anında kanıt sunamazsın, önceden sunman gerekiyor. İnternette nasıl sunmam gerektiğini söylüyorlar, örnek yazılar var.