digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha az uyu. Daha az dizi filmi izle daha az sosyl medyada takıl. Daha çok eğitim videoları izle. Kendine yeni vasıflar edin.
Sürekli şikayet ediyorsunuz. Ülkede ekonomi kötüymüş. İngilizce öğren dünya vatandaşı ol. Yurtdışından iş bul.
Bu forumda okuyup kendini geliştirip işini geliştiren adamlar var.
Siz oturup depresyonunuzla debeleniyorsunuz.

Kendini geliştirmeden işinizi geliştiremezsiniz, gelirinizi geliştiremezsiniz, sosyal çevrenizi geliştiremezsiniz.

Ne bekliyorsunuz?
Şikayet edeceğinize 2-3 yabancı dil öğrenin 2-3 programlama dili öğrenin, pazarlama ve ticaret öğrenin.

İnternette her yer bilgi kaynarken siz instagramda milletin enteresan hayatını izleyip kendi hayatınızdan şikayet ediyorsunuz.

Bu aralar sürekli depresyon konuları var.
Eğer hayatınızı düzeltemiyorsanız ya hiç bit şey yapmıyorsunuz, ya yaptıklarınızı eksik yapıyorsunuz ya da yaptıklarınızı yanlış yapıyorsunuz.

Kendinizi, düşünme, çalışma, öğrenme şeklinizi değiştirmezseniz hayatınız değişmez.
PHP,HTML,#CSS5 dillerine hakimdim, geçmişte geçirdiğim kazadan dolayı hafıza kaybı yaşadım, Bipolar bozukluk hastalığım var, 8 ay hastahanede yattım. tedaviler ilaçlar derken hatırlayabildiğim tek şey adım oldu. A2 İngilizce diline de sahiptim ama işte pratik yapmadığım için ondan da geri kaldım. Hayatımızı düzeltemiyor, yaptığımız şeyler yanlış belki de evet, bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor artık. ♥ bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.