ila konuşturcaksınız insanı 5 milyon tl battım pandemi sürecinde evim bmw arabam hepsini sattım eksilerdeyim ve toparlanıyorum üzülmek insanı bir duygu eyw ama pes etmek bir seçim kendinize olan güveni kaybederseniz yok olursunuz. hiç kimseye altın tepside sunulmadı hayat mücadele ediyoruz 5-6 ayrı iş yapıyorum iş seçmiyorum diyebilirim rahat yaşamak hobilerin sosyal aktivitelerin olsun istiyorsan hak edeceksin sızlanarak kimseye bir faydan yok kendinede şimdi ayağa kalkıp ölmedim demen gerek.
Kimseye hiçbir şey altın tepside sunulmadı, 23 yaşında 1.5M₺ batırdım ben de, yıkılmadım daha çok çalıştım, ama hiçbir yere varamadım seçimlerim çok yanlıştı çünkü. Sosyal aktivitelerim yok çünkü çevremde hiç kimse yok, yalnızım, yalnız yaşıyorum. Görüşüp vakit geçirebileceğim kimse yok. Aktivitelerimi kendimce yapmaya çalışıyorum ama oda birşey katmıyor bana maalesef. Hobilerim yok, çocukken bir çok hobim vardı ama işte büyüdük. İmkanlar doğrultusunda o hobilerden de vazgeçmek zorunda kaldım. Ölmedim dedikçe daha çok sapladılar :/