Telefoncudan telefon mu alınır hocam. Biraz garip bir cümle ama gerçekten de öyle. Alayı ***********, bilgisiz ve tek düşündükleri şey insanları nasıl zokaya getirebilirim. Ya direkt kendi telefonunu satan birinden alın ya da taksitle en iyisi.
Alayı dediğine göre hepsini dahil etmişsin. Şimdi pardon ama ben yıllarca bu mesleğe emek vericem mikroskopla çalışıp gözlerimi bozucam yeri gelecek onarımını yapabilmek için saatlerce belki günlerce cihaza emek vericem ve olmadığı zaman hakka girmemek için ücretsiz iade yapıcam sonra sen gibi biri kalkıp ezbere böyle bir yorum yapacak öyle mi? Madem öyle her meslekte işini kötü yapanlar var o zaman işini hakkıyla yapan insan kalmadı senin tezine göre öyle mi? Profilinden anladığım kadarıyla web site yapımıyla ilgili bir işle uğraşıyorsun şimdi ben de kalkıp telefon tamiri için web sitesi yaptırdım yapan kişi 15 gün dediği halde ücretin yarısını peşin aldığı işi yapmadı telefonlarıma bakmadı beni dolandırdı deyip tüm web tasarımı yapanlar böyle amaçları insanları dolandırmak mı demem gerekir senin mantığına göre? Ve bilgin olduğu konularda yardımcı olacağını belirtmişsin ama sen bilgin olmayan konuda fikir beyanında bulunuyorsun ve işini düzgün yapan herkesi zan altında bırakıyorsun.!