looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4. doz olan birçok insan kalp krizinden, beyin damarlarında pıhtıcıktan vs hafif ölüyor. Eğer aşılı olmasaydılar ağır öleceklerdi. Aşı karşıtlarına inanmayın bence.
Hatırlatma dozlarına devam etmek gerekiyor. Aşılar biraz mal, unutuyorlar. Hatırlatma aşıları şart. Bence 14 doz bile yetersiz.
Koyu dindar, koyu sosyalist - ateist farklı farklı insanlar tanıdım fakat sizin kadar hepsinden tutucusunu görmedim ne yalan söylim. Komünistlerin, Abd düşmanlığı ile Muhafazakarların Muhafazakar tutumları sizin tümüyle Birleşmiş Milletler, NATO, G8-G20 karşıtlığınızın yanında bir hiç diyebilirim.

Umarım aşı da olduğu gibi telefonda, tablette, bilgisayarda, yazılımda da G8 ülkelerinin ürün ve hizmetlerine karşı aynı istemiyorum dirayetini gösterebilirsiniz bir gün ne diyeyim.

Virüs ve aşılardaki güncellemelere karşı olan bu tutumunuz sebebi ile sony handycam 540p kamera, nokia 3310, intel pentium ve çevirmeli 56k internet kullandığınızı umuyorum, mazallah yeni teknolojiler - imkanlar ile neden Bill Gates ve benzeri binlerce kötü insanlara maddi, manevi ve hegemonya fırsatı veresiniz ki?

İşin şakası bir yana lütfen bu egonuzdan vazgeçin inanılmaz bir egonuz var. 4. dozdan kaç kişi ölüp ölmediğini tespit edebilecek ne imkanınız ve ne araştırmanız varda kesin iddialarda bulunuyorsunuz? Cerrahpaşa hastanesi covid departmaninda çalışma yapmış gibi şöyle öldürür diyebilmek bu kadar kolay olmamalı. Başka bir konuda da Bill Gates ve benzeri insanların istesem yerlerinde olurum ama onlar çok kötü neden öyle insanlar olmak istiyorum minvalinde şeyler demiştiniz. Bu özgüven Putin veya Şi Chinpingde olunca sırıtmayabilir çünkü biri Rus biri Çin gibi totaliter iki dev sistemin soyut ve somut olarak en güçlü insanları fakat bizler değiliz, sizde değilsiniz lütfen...