düşünce oldu ama girişim olmadı, yaklaşık 2.5 3 ay üniversite sınavı stresin ve bazı psikolojik durumlar beni bu düşünceye itti, anlamsız gelebilir ama Barış Akarsu - ıslak ıslak şarkısı açıp dinleyin hocam istemsizce iyi geliyor. Ayrıca eğer şansınız varsa koşu yapacağınız bir alana gidip kulaklıkla son ses dinleyerek içinizdeki enerjiyi bitirene kadar koşun ve yorulunca soğuk bir duş alıp kendinize gelin ardından burası sadece tavsiyedir hani dini görüşünüzü bilmiyorum ama abdest alıp seccadeye kapanın ve hani ben duştan öncesini yapamıyordum sabah okul akşam dershane olduğu için ve evden de çıkamayan biriydim her gece seccadede kapanırdim, bu süreçte 15 kg verdim ama çok şükür kendimi toparladım şu an ve hani size şöyle söyleyeyim her ne olursa olsun hayatta kendinize zaaf belirlemeyin hani ne demek istediğimi anlamazsaniz şu olmazsa intihar bu olmazsa intihar diye düşünceye girmeyin öncelikle kendi canınız ve yaşantıniz önceliğiniz olsun, aile baskısı varsa sabredin ve dua edip çabalayın, maddi sıkıntı varsa hani gerçekten siz sabredin intihar girişimimin olmama sebebi açıkçası bana korkaklık geldi belki 10 yıl sonra ufak bir sıkıntı gelecek durum beni intihara sürüklüyor bilemeyiz
Yarına umutla bakmaya çalışın hocam hayırlı geceleriniz olsun
spor yapip soguk dus almak cok iyi hissetiriyor evet

secdeye yatmak birgun yapacagim insallah. hayirli geceleriniz olsun sağolun