Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, emek verip çalışırsam kazanacağımdan emin olduğum bir işim var ama çalışma motivasyonumu kaybettim siz daha önce böyle bi durum yaşadıysanız bunu nasıl aştınız? Bu forumda çok vakit geçiriyorum o yüzden ilk buraya sormak istedim yani kazanabileceğimden emin olduğum bir işim var param neredeyse 3-4 aya bitecek ama ben yinede hiçbir şey yapasım gelmiyor. Bu konu hakkında önerilerinizi lütfen esirgemeyin iyi forumlar dilerim.
Bence bu duygu durumunun ana sebebi düzen veya düzensizlik.
Eğer çalışma ortamı iyi bir yerde yaşıyorsanız başarılı olursunuz.
Planlamanızı yaparsınız işte şu satte kalkarım şu saatte yürüyüşe çıkarım şu saatte duş alırım şu saatte çalışırım. Tabi insan makina değil deşarj olması da gerekiyor. Çalışma ortamı çok önemli. Ben şahsen çalışma ortamı iyi ama çalışma motivasyonu bu koşullara rağmen kötü olacak birinin var olduğuna inanmıyorum.

Son önemli bir not çok kafaya takmaya gerek yok para ve iş konusunda. Önce sorunun kaynağını bulmanız gerek. Planlama önemli. Kaçmış bişey yok. Adam burada sabah akşam çalışır 2 senede 200 bin kazanır, uykusuz kalır, siz hiçbişey kazanmamışsınızdır, siz bir proje yaparsınız 1 ayda birkaç milyon kaldırırsınız bu işler böyledir. Herkesin zekası planlması farklı.

Moral bozmayın.