1- Dağ başında okumak istiyor musunuz?
2- 2 yıllıklarda eğitimler udemy youtube seviyesinde.
3- dgs sınavı kolay olsa da 120 soruda 60-80 arası net yapmanız gerekecek. Süreyi yettirebilecek misiniz?
4- o kadar saçma öğretim görevlileri olabiliyor ki sizi hayattan okuldan bıktırıyor verdiği saçma ödevler ile bırakın dgs çalışmaya vakit bulmayı uyumak için dakika sayıyor olursunuz. Misal bilgisayar bölümünde okuyup sınavları a4e yapıyorduk

kocaman kodları kağıda yazıyor tek virgül hata da 20 puanlık sorudan 3,4 alıyorduk. Verdikleri ödevler 10-200 sayfa arası olabiliyor a4e yazıyoruz.
Kısa özet: şahsi fikrim hiç bir iki yıllık bölüme gidilmez 2 sene eziyet çekip masraf yapacağıma evimde 1 yıl rahat kafayla tekrar sınaca hazırlanır direkt 4 yıllık istediğim bölüme giderim. Neyi uygulayacağınız size kalmış hakkınızda hayırlısı
Saolun fikirleriniz için bende iki senelik istemezdim ama yaptık bir hata dönüşü yok. Maksat ailem okuduğumu bilsin büyük adam oldum sansınlar hocam. Yoksa okuyacağımızdan değil. Baktık olmadı bi yurt odasına asarım kendimi hem aileye yük olmayalım hemde yaşamak için sürünmeyelim.