byjameson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödeme kanıtı koyabilirim sistem bana ait zaten. ama ilk kural hayatımda gördüğüm en saçma kural. 1 sene sonra mı yapıcam tanıtımını yaptığım sistemin? bence o kuralı yok edin oradan. eğer o kurala dayalı kaldırıldıysa sistem, 1 yıldır açık olup olmadığı tarafıma sorulmadı hiç. belki 1 seneden fazladır yayında yeni tanıtıyorum kim nereden bilebilir bunu? konumu geri getirin lütfen
Kendinize ait yeni bir site için kendinize yapılan ödeme kanıtını sunmanın pek bir anlamı olmaz zaten bu durumda.

Kontrol edilerek siliniyor. Kuralı karşılamıyorsunuz. Sitenizin 1 yıldır açık olup olmadığı size sorulmaz ama kontrol edilir:

Bu olayın suistimal edilmemesi için önleyici kurallar getiriyoruz.

Yeni bir site. Günlük 100 dolar kazandıracağını vaadediyorsunuz ama bir ödeme kanıtı yok. Site sahibi sizsiniz. 1 yıllık bir site değil. İnsanların metamask cüzdanlarını da böyle bir siteye bağlamalarını istiyorsunuz. Ne kanıt var ne bir şey. Daha nasıl bir insiyatif göstermemizi istiyorsunuz hiçbir kuralı karşılamadan?

byjameson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayrıca konuyu ben oraya açmadım oranın kuralları beni bağlamaz.
ben konuyu https://www.r10.net/referansli-coin-sistemler/ buraya açtım modunuz taşıdı oraya.
Konuyu hangi kategoriye açtığınız önemli değil ve kuralın varlığını yoksaymaz. Açtığınız kategori zaten yanlış bir kategori. Oranın moderatörü doğru kategoriye taşımış. Doğru kategorinin moderatörü de gerekli incelemeyi yapıp işlem uygulamış. Doğru kategoriye açmamak sizin hatanız. Yanlış kategoriye açarak olması gereken kategorinin kurallarını yok sayamazsınız. Bu elmayı eczanede satıp eczanede neden terazi yok demek gibi bir şey.

Sonuç olarak haksız çıktınız. Ancak haksız çıktığınız için değil üyeleri Moderatörlere karşı zan altında bıraktığınız için, hoş olmayan cümleler kurduğunuz için ve yönetime karşı iftira attığınız için 3 gün uzaklaştırıldınız. Benzer imaların tekrarı halinde ban cezanız uzayabilir. Saygı çerçevesinde düzgün cümlelerle de derdinizi anlatıp cevap alabilirsiniz.

Benim konum neden silindi, x kişisinin konusu neden silinmedi diyorsanız da bilmelisiniz ki moderatörlerin her konuyu anında görmesi mümkün değil. Bu durumda ihlal olduğunu düşündüğünüz konuları report ederek moderatörlere bildirebilirsiniz. Report ederseniz kategori moderatörleri ilgili konuyu farkeder ve reportunuzda sunduğunuz kanıtlarla birlikte inceleme yaparlar.