tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2010 da Askerdeyken Lapitak ayak bakım kremi kullanmıştım pamuk gibi yapıyor kokusuda güzel tavsiye ederim
Not ettim hocam deneyeceğim.
Tycondrious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum ona ne yazıkki doğru düzgün bir çözüm bulamazsın ş.urfada askerlik yaptım 2007 senesinde inan çok zordu ) ayaklarını finalde tuzlu ilk tercih yada sabunlu suda 20 30 dk bekletirsen kokuya iyi gelir finalde yine ayaklarını sabun köpürterek yıka kesinlikle şampuan kullanma.

Hayırlı görevler. Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun hocam. Tavsiyen için teşekkür ederim 😊

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Botlara delik aç
Botlar yazlık hava alacak şekilde kullanıyorum ama hava sıcak yine de ter yapıyor
saqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.hepsiburada.com/hd-pluss...m-HB00000PT6KI

Bütün askeri malzeme satan yerlerde bulunur. Giderken bende almıştım, etkisine inanamadım. Kesin çözüm.
Bunu görmüştüm hocam.

HveH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ayaklarına kına yak çok iyi geliyor hem kokuyu sokup atıyor hemde pişik terleme falan yapmiyor. Birde bir ilaç vardı hastane ya da aile hekimi veriyor tc no ile o da harika ismini hatırlamadım ama devamlı kullanıyorum.
İlacın tam ismini biliyor musun hocam
Eray59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende çelik burun iş ayakkabısı giyiyorum günde 8 saat, onlarda da koku oluyor ama papatya tozu sayesinde koku sıfıra iniyor. Ayakkabıyı giymeden önce ikisine de biraz serpiyorum 8 saat sonra çıkardığımda koku falan olmuyor.
Aktarlarda bulunur mu papatya tozu?
redneksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karbonat kullan.
Karbonat denedim de ayaklarıma zarar verdi