Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Yaklaşık 5 sene önce oldum klipsli ets, elimde ayağımda aşırı terleme vardı yaz kış hiç durmadan nasıl çeşmeden su akar benden de o şekilde damlardı. Aynen bu şekilde yaz kış oturduğum yerde (
https://www.gokhanyuncu.com/wp-conte...-terlemesi.png)
Ben ameliyatı Afyon Kocatepe üniversitesi hastanesinde olmuştum, şuanda özellerde 30-40 bin tl den aşağı olacağını düşünmüyorum bu ameliyatın. 5 sene önce 12-15 bin tl gibi bir fiyatı vardı özellerde.
Ameliyat detayı şu şekilde sol ve sağ koltuk altından 2 tane mikro cerrahi ile delik ve kamerayla girillip ter bezlerine titanyumdan oluşan bir mandal yani klips takılıyor.
Sol ter bezine takarken sol akciğerinizi söndürüyorlar, sağınıza takarken sağ akciğerinizi söndürüyorlar ameliyat esnasında. Ortalama taburcu süreniz 1-2 gün ancak akciğerinizi ameliyat esnasında söndürdükleri için bir süre akciğer nefes egzersizleri öneriliyor.
Klipsli ets genelde el ayak ve koltuk terllemesi için ama çok olumsuz etkisi var, özellikle reflex terleme...
Elden ayaktan koltuk altından çıkmayan ter sırttan ve göbek bölgesinden öyle bir boşalıyor ki sürekli sırtınız terli. Duştan çıkıyorsunuz 5 dk sonra sırılsıklamsınız o şekilde.
Ancak ben alıştım, el ayak terlemesinden daha iyi. İlk başlarda el ayak terlemem kesilmişti 2-3 sene şuanda tekrar o da baş göstermeye başladı hafiften.
Facebookta klipsli ets grubu var çok büyük, kimse kesinlikle önermez...
Refleks terleme bu şekilde, oturma halinde felan olan şekli bu. Aktivite olmadan