Polemik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün maili kontrol ettiğim de şöyle garip bir maile denk geldim. Adamlar resmen hikaye yazmış gülmekten okuyamadım.

TÜRKÇEYE ÇEVRİLMİŞTİR

Merhaba!

Üzülerek söylüyorum, sizin için üzücü bir haber hakkında sizi bilgilendiriyorum.
Yaklaşık bir veya iki ay önce, internette gezinmek için kullanılan tüm cihazlarınıza tam erişim elde etmeyi başardım.
İlerleyen süreçte internet aktivitelerinizi sürekli olarak gözlemlemeye başladım.

Devam edin ve referans olması için aşağıda verilen olaylar dizisine bir göz atın:
Başlangıçta bilgisayar korsanlarından uzun bir e-posta hesapları listesine özel bir erişim satın aldım (bugünkü dünyada bu gerçekten yaygın bir şey, internet üzerinden ayarlanabiliyor) .
Açıkçası, e-posta hesabınıza ( barish@siteadresim.net ) giriş yapmak benim için zor olmadı.

Aynı hafta içinde, e-postaya giriş yapmak için kullandığınız tüm cihazlar için İşletim Sistemlerine bir Truva atı virüsü yüklemeye devam ettim.
Açıkçası benim için hiç de zorlayıcı bir görev değildi (çünkü daha önce gelen kutunuzdaki e-postalardaki bazı bağlantılara tıklama nezaketini gösterdiniz).
Evet, dahiler aramızda.

Bu Truva Atı nedeniyle, aygıtlardaki (örneğin, video kameranız, klavyeniz, mikrofonunuz ve diğerleri) tüm denetleyici setine erişebiliyorum.
Sonuç olarak, tüm verileri, fotoğrafları, web tarama geçmişini ve diğer veri türlerini sunucularıma zahmetsizce indirdim.
Ayrıca, sohbet geçmişi, mesajlaşma programları, kişi listesi vb. dahil olmak üzere e-postalar da dahil olmak üzere düzenli olarak kullandığınız tüm sosyal ağ hesaplarına erişimim var.
Eşsiz virüsüm (bir sürücü tarafından kontrol edildiğinden dolayı) sürekli olarak imzalarını yeniliyor ve bu nedenle herhangi bir antivirüs türü tarafından algılanmadan kalıyor.

Bu nedenle, bu mektuba kadar neden fark edilmeden kaldığımı artık anlamışsınızdır sanırım...

Sizinle ilgili tüm materyalleri derleme sürecinde,
sizin de büyük bir destekçisi ve düzenli kullanıcısı olduğunuzu fark ettim. kötü yetişkinlere yönelik içerik barındıran web siteleri.
Görünüşe göre, p***o sitelerini ziyaret etmeyi, heyecan verici videolar izlemeyi ve unutulmaz zevklere katlanmayı gerçekten seviyorsun.
Aslına bakarsanız, baştan çıkarmaya dayanamadım, ama ana rolde sizinle birlikte bazı kötü solo aksiyonları kaydedebildim.
ve daha sonra mastürbasyon ve cumming sahnelerini açığa çıkaran birkaç video hazırladı.

Şimdiye kadar bana inanmıyorsanız, tüm bu videoları
arkadaşlarınız, meslektaşlarınız, akrabalarınız ve diğerleri de dahil olmak üzere tanıdığınız herkesle yapmak için tek ihtiyacım olan bir iki fare tıklaması.
Ayrıca, herkesin görmesi için tüm bu video içeriğini çevrimiçi olarak yükleyebiliyorum.
Bu tür olayların yaşanmasını kesinlikle istemezsiniz diye düşünüyorum, çok izlediğiniz videolarda ortaya çıkan şehvet dolu şeyler göz önüne alındığında
(bununla ne demek istediğimi çok iyi biliyorsunuzdur) sizin için büyük bir sıkıntı yaratacaktır.

Bu konunun hala bir çözümü var ve işte yapmanız gerekenler:
Hesabıma 1340 ABD Doları tutarında bir işlem yaparsanız (para transferinin yapıldığı tarihteki döviz kuruna bağlı olarak kaydedilen bitcoin karşılığı),
bu nedenle havaleyi alır almaz tüm o şehvetli videolardan hemen kurtulacağım.
Ondan sonra, önceden hiçbir şey olmamış gibi görünmesini sağlayabiliriz.
Ayrıca, tüm Truva atı yazılımlarının devre dışı bırakılacağını ve kullandığınız tüm cihazlardan silineceğini onaylayabilirim. Endişelenecek bir şey yok
çünkü ben her zaman sözümü tutarım. Profilinizin ve trafiğinizin uzun bir süre boyunca yakından izlendiği göz önüne alındığında,

bu gerçekten de nispeten daha düşük bir fiyatla gelen faydalı bir pazarlıktır .

Bitcoins ile nasıl satın alacağınız ve işlem yapacağınız konusunda hala net değilseniz - her şey çevrimiçi olarak mevcuttur.

Aşağıda daha fazla referansınız için bitcoin cüzdanım var: 16bHkVFULVmxTGVi2XKpwzkt5KrRnThzPg

Tüm sahip olduğunuz 48 saattir ve bu e-posta açıldığında geri sayım başlar (diğer bir deyişle 2 gün).

Aşağıdaki liste, hatırlamanız ve yapmaktan kaçınmanız gereken şeyleri içerir:

Bunu keşfedersem (becerilerimi göz önünde bulundurursak, gerçekten basit olacak çünkü tüm sistemlerinizi kontrol ediyorum ve sürekli izliyorum) -
iğrenç klibiniz hemen herkesle paylaşılacak.
çünkü ana karakter olarak sizinle olan tüm klipler zaten uzak sunuculara yüklenmiştir.

Nefes verin, her şeyi hemen izleyebilirim, bu nedenle para transferi bittiğinde,
sizin tarafınızdan yapılan tüm faaliyetleri durmadan takip ettiğim için kesin olarak bileceğim (Trojan virüsüm, TeamViewer gibi tüm süreçleri uzaktan kontrol eder).

İnanın para transferi başarılı olduktan sonra yine de sizi rahatsız etmemin bir anlamı yok. Üstelik bu planımın bir parçası olsaydı, bunu çok daha erken yapardım!

Bunu net bir şekilde ele alacağız ve ele alacağız!

Sonuç olarak, bir şey daha tavsiye etmek istiyorum... Bundan sonra, bu tür tatsız olaylara bir daha karışmamaya dikkat etmelisiniz!
Benim tavsiyem - tüm şifrelerinizin düzenli olarak yenileriyle değiştirildiğinden emin olun.
email kazıcı var. Tüm email adreslerini toplayıp, tek seferde bot ile mesaj gönderiyorlar. Durum bundan ibaret. 100k kişiden 50 kişi inanıp gönderse..