Belli siz birşeylerin etkisinde kalmışsınız hocam yoksa durduk yere merak edilecek şey değil Ayrıca evet ilişkilerimde genelde pişmanlık yaşayan ben oluyorum çünkü karşımdaki kişiyi sevdiğimi düşünüyorken bir anda soğumaya başlamam, uzaklaşmam, herşeyi bozmam sonra herşeyi kendi elimle daha da beter etmem beni birşeylerden hep alıkoydu. Sanırım bunun olmasının sebebi ise konunuzun asıl içeriği olan pişmanlık yani yaşadığım ilk ve en büyük pişmanlık beni bunu yaşamaya itiyor sürekli ve ben bundan ne yazık ki çıkamıyorum sıyrılamıyorum. Başkalarının olabileceğini bile bile neden hala aynı kişide tutukluyum neden göremediğim dokunamadığım ulaşamadığım ve artık olamayacak birine bu kadar düşkünüm emin değilim ama pişmanlığımın sebebi de sanırım yeteri kadar vakit geçirememiş olmamız veya ona hak ettiği değeri vermemiş olmam bilemiyorum belki o böyle düşünmüyor daha toz pembe görüyordu beni ve bende olan biteni ama ben biraz karanlıkta kaldım bunca süre boyunca.

Domigon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sigara kullanmıyorum, yengenize söz verdim. Kullanan varsa bir de benim için yaksın.
sizin için de yanıyorum üstadım..