Selamlar beyler, bayanlar.

8 senedir sosyal medyadayım. Zamanında twitterda fenomendik.sonra tiktokda oldum 1 milyon takipcim oldu hesabım calındı. uzunca zaman küstüm piyasaya.
Şimdi ise instagramda bi şeyler yapmaya calışıyorum.

Şuan instagramda ünlü markaların logolarını Ortacagda olsaydı nasıl olurdu tarzına göre yeniden ciziyorum.

onay tikim vardı. alındı
Takipci gelmiyor
izlenme yükselmiyor.
Hesaba bi şey oldu. karşılık alamıyorum. Cizim yapan arkadaşlar halimden anlayacaktır. Önce sketch sonra ciz renklendir gölgelendir detaylandır derken cok uzun sürüyor. en az 6 saatimi alıyor. Ve baştan sagma iş yapmadıgıma eminim.

Ama izlenmiyorum.
Gel gelelim Sosyal medyada dolaşırken denk geldigim cıplak yayın yapan bayan arkadaşlar yada farklı şekilde kendini acıp gösteren kadınlar daha cok görüntüleniyor. bir erkek cıkıp hamileyim diyor milyonlarca takipcisi oluyor biri cıkıyor cıglık atıyor ünlü oluyor. Emek verince neden olamıyoruz beyler. Amac ünlü olmak degil işimi yapmayı seviyorum ama izlenmeyince de moralim bozuluyor. Allah aşkına gelin beraber konuşalım istişare edelim kafam almıyor..

Lütfen reklam gibi gözükmesin öyle bi sorun olursa hemen kaldırabilirim linki. videolara bakmak icin instagram adresim ( TIKLA )