Mrb Python sevdalıları.
Anaconda konusunda bazı sorunlar yaşıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum
Anaconda kullanıyorum istediğim zaman sanal makina env açabiliyorum. Sorun yok
Sorunum:
1
Anaconda uygulamasını açınca base environment makinada içinde updateable kısmında 111 yükseltilebilir bir liste var onları güncellemeli miyim? Daha önce denedim olmamıştı. Sonra çok ilginç bişey oldu. sadece içinden jupyter seçip o pakedi güncelledim bu kez 111 dosyadan 30 tane güncellenebilir kaldı ama o 30 tanede ne zaman güncelleme için eklesem boş kutu çıkıyor ve confirm gelmiyordu.
2
enviranments dışında program ana ekranda Jupiter uygulaması açma alanında versiyon yükseltmesi görüyorum. Update application dediğim halde bir türlü güncellemedi.
Jupiter application anasayfadan update etmekle environments kısmında jupiter paketini yükseltmek aynı şey mi? 2 yerden de mi güncellemeliyim? Sadece ana sayfadaki uygulama versionu update kısmından güncellesem fark oluyor mu? ve neden bende güncellenmedi ve bugta kaldığının bir sebebi varmı?
3
Bu arada base makinada conda update all yazınca bir güncelleme daha yapıyor ama kısa bişey onunda ne işe yaradığını anlamadım çünkü environments updatelerinde bir değişiklik olmamıştı
Teşekkür ederim
Umarım en kısa zamanda tamamen öğrenmiş olurum.
Büyük zevk alıyorum. keşki çok önce öğrenmeye başlasaydım diyorum.