Merhaba
Google ads hesabım aylık 10-15bin arasında reklam veriyordum yaklaşık 5 yıldır da hesabımı kullanıyorum
Ads hesabıma giriş yaptığım Gmail hesabı bir şekilde yurtdışından biri tarafından giriş sağlandı ve ads hesabım içerisinde bilgim dahilinde olmadan hesaba erişim sağlayan kişi kendi web sitesi için reklam oluşturmuş.
Google bunu farketinde 2 farklı domaine reklam olduğu için hesabımı askıya aldı sorunu farkettim diğer reklamı kaldırdım itirazda bulundum ingilizce türkçe itirazlarda bulundum ama sonuç değişmedi hesabımın askısı açılmadı yeni bir google ads hesabı açtım reklamı oluştudum direk askıya alındı
yeni bir hesap açtım farklı bir domainde reklam verdim direk sorun çözüldü anladığım kadarıyla domain engellendi 3-4 ay ugraştım bu sorunla fakat açtığım tüm yeni hesaplar direk askıya alınıyor
akabinde bir google partner ile çalışmaya başladım kendileri direkt olarak reklama başladılar ve 1.5 yıldır partner aracılığı ile reklamlarımı veriyorum fakat ben ads hesabımı kendim yönetmek kendi elimin altında olmasını istiyorum
Çözüm arayışım eski hesabımı aktif etmek veya yeni bir hesap açıp askıya alınmadan sorunsuz devam etmek
Bu konu hakkında bana destek olabilecek kişilerden destek bekliyorum abartılmadığı sürece ücret ödemesi yapılabilir.,
Hocam gecmis olsun, konu ile alakali yardimci olamayacagim ancak benim hesabımda askiya alindi. Calistiginiz google partner kim acaba ? Ben su anda yeterki reklam verebiliyim yeter diyorum. Denemedigim sey kalmadi. Bir turlu olmadi