noneedlove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam.
evde eşim çok fena grip tarzı rahatsızdı, nefes alma zorluğu vs bir sürü belirti vardı.
pcr testi yaptırmaya gittik o negatif çıktı bende herhangi bir belirti olmaksızın ben pozitif çıktım.
bizzat kendim bu olayı yaşadığım icin pcr testinin güvenirliğini sorguluyorum.
bu arada eşim 3 doz aşı oldu ben hiç olmadım. Olmayida düşünmüyorum. Çünkü aşının koruyuculuğu hakkında bilimsel bir veri yok
Teşekkürler, size ve ailenize de çok geçmiş olsun. Fakat aşı konusunda katılamıyorum, bir bilim insanı olmadığım için bilimsel olarak şöyledir, böyledir diyebilecek biri değilim fakat basit bir şekilde kendi düşüncemi ifade etmek gerekirse dünyanın en güçlü 50-60 ülkesi ve daha fazlası bu firmalara milyon, milyar dolarlık aşı siparişlerini somut veya bilimsel bir sonuç almadan neden hibe etmek istesinler?

Bugün R10'da büyük, orta, küçük ölçekte iş yapan ve iş üreten insanlar bir sorunlarını çözmek için ortak bir ürün veya hizmetin lisansını ödemeleri durumunda ben çıkıp bu ürünün veya hizmetin bir faydası yok desem ne kadar doğru olur?

@Elma; Teşekkürler, sağolun

@MODLOFF; Teşekkürler, sağolun.

@fatihbaz; Gerçekten üzücü sorunlar bunlar fakat her anlamda dışarda, iş ve evde bile önlemleri sağlam almakta fayda var. Her sektörde olduğu gibi iş yoğunluğu, maddi bireysel ve toplumsal imkanlar, toplumsal şartlar herkesin işini inanilmaz profesyonel ve doğru yapıp geri kalan hiçbir şeyde düşünme ve araştırma, efor sarfetme ihtiyacı duymadan hizmet ve ürün elde etmemizi ne yazık ki sağlayamıyor. İşin insan faktörü, psikolojisi dışında insanların elinde olmayan teknik hata payı gibi faktörleri de var tabi...