İş veren olarak yazıyorum
Beni seviyorlar diyorsun
Tazgahtarlık, çay servisi, dükkanı açma kapama, kasa, işe girecek çalışacak adamı seçme. Yani herşey senin elinde dimi?

Biraz aklını kullan madem sen varken işe giren çıkan çok kişi oldu, on numara çalışan yabancı çocuğu bile çıkardılar demek ki adamlar Tutucu.

Yani bu ne demek?
İş yeri zaten iş yapıyor, elemana niye fazla para vereyim? Mal zaten kendini satıyor diye düşünüyor. Dost acı söyler ama acıyı tatlı tatlı söyler belki de bu çocuk çok iyi ve iyi niyetli kullanalım biz bunu hesabı yapıyorlar. Kullanmak, art niyetten değil, her dediğimizi yapıyor sesini çıkarmıyor yüklendiğimizde pusuyor.

Adamlar senle kartları açık oynuyor. Sende açık oyna. Kendine gel yoksa böyle onlara diyemediğini burda yazarsın, oturduğun yerden oy puf dersin

Açık açık söyle utanacak sıkılacak birşey yok, o samimiyeti aşmışsınız zaten çay servisi, sandalye ile onlar çekinmiyor ise sende çekinme ama saygını koru en büyük TAV orada. Seygılı efendi bir şekilde yaptığın tüm işleri ifade et anlasınlar birşeylerin farkında olduğunun, abi de benim çok ihtiyacım var hatta başka şehre gitmeyi bile düşünüyorum burada geçinemiyorum. Senle 1~2 gün sonra pazarlığa oturacaklar