Site adresi: ucuzgamer.com
Sitenin aylık getirisi: Ufak VP satışlarıyla bana 1 ayda 200 Tl Kazandırdı
Sitenin açılış tarihi: Temmuz 2021
DA / PA Değerleri: -
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-Pin oyun satış sitesi ve Oyuncu Pazaryeri
Günlük hit sayısı: +15
Ziyaretçi kaynağı: %100 google
Domainin Yaşı: 1.5
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet tüm içerigiyle satısta PRONV1 PREMİUM SCRİPTİ KULLANMAKTADIR KONU LİNKİ
Hosting dahil midir: EVET DAHİLDİR
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok - Kontrol ediniz
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok - Kontrol ediniz
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
PRONV1 Temasındaki her şey sitede aktif bir şekilde bulunmaktadır. Farklı bir projeye geçiş yaptığım için bu projeyi devam ettiremiyorum.
Siteyle beraber verilecek instagram hesabı ve discord sunucusu bulunmaktadır. Siteye backlink çalışması yaptırılmıştır.
Konu içerisinde her şeyi yazdım sonuna kadar okuyunuz. R10 Pm yorum ve mesajlarına dönüş yapılmayacaktır.

Site adsense onayı almıştır blog bölümünde ücretli reklam yerleştirme yapılmıştır. Onaylı adsense hesabı ile birlikte verilecektir.

7 GÜNLÜK ANALYTİCS RAPORU ;

EĞER OYUNCU PAZARYERİ İLE PİYASAYA GİRİŞ YAPMAK İSTERİSENİZ SİTE "OYUNCU PAZARYERİ" Anahtar kelimesinde googlede 4. sıradadır.

Siteye %100 Özgün Makale Girişleri Yapılmıştır.

İnstagram hesabı komple organiktir instafly ile epin satışı platformlarının gönderilere aktiflik gösteren kişilere takip isteği atılmış geri takiple kasılmıştır

Discord Sunucusunda hiç bir token üye bulunmamaktadır yeni yeni aktiflik sağlamaktaydım.

Site içerisinde TÜRKPİN APİ DESTEĞİ KOMPLE BİR EPİN SAYFASI İÇİN GEREKLİ HER ŞEY BULUNMAKTADIR. SADECE BİR ADET TEDARİKÇİ AYARLAYIP SATIŞ YAPMAYA BAŞLARSINIZ UFAK BİR GOOGLE REKLAMI İLE SATIŞ YAPARSINIZ BEN SADECE ARTIK İLGİLENEMEDİĞİM İÇİN SATIŞINI YAPIYORUM.

BU SİTE İÇİN İSTEDİĞİM FİYAT : 2000 TL (KULLANILAN SCRİPT LİSANSI 1900 KÜSÜR TL)

BU TİCARET İÇİN LÜTFEN R10 ÜZERİNDEN MESAJ ATMAYINIZ WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM KURUNUZ SÜREKLİ R10 DA AKTİF OLAMIYORUM. CİDDİ ALICILAR MESAJ ATARSA SEVİNİRİM GELECEĞİ PARLAK BİR PROJE.
WHATSAPP <<<<< MESAJ GÖNDER