tecrübesi olanlar tecrübe aktarırsa diğer arkadaşlar yanlış yaparak öğrenmeden, doğrusunu görerek bilerek karar verirler hocam. Birilerinin düştüğü hataları bilsinler, farklı görüşleri incelesinler ki kendi hayatlarına en uygun yatırım modelini seçebilsinler.

altın herkes için iyi yatırım aracı değil. borsa herkes için iyi değil. kripto para herkes için değil. ama her birinden çok güzel yatırım kazancı elde eden insanlar var. bu böyle diye bunlara girilmez. Ben tüm yatırımımı dijital dünyaya yaptım. Oturduğum ev dışında ev almadım. Çünkü bir evin kirası ve evin enflasyona karşı değer artışı ile bir projenin kazancı ve projenin değeri aynı gelmiyordu bana. Bugün bile ev fiyatları nirvanayı gördüğünde bu değişmedi.

Kimisi parasını işe yatırır, kimisi toprağa gömer, kimisi altın yapar kimisi kripto. Herkes deneyimini paylaşırsa tecrübesiz arkadaşlar daha iyi karar verebilir. Bence bu alanda deneyimi olan üyelere burada sorumluluk düşüyor.

Hiçbir yatırımın garantisi yoktur kısmını ben de tekrar etmiş olayım. En iyi yatırım kendinize yaptığınız yatırımdır. Bilerek limon da alsanız para kazanırsınız, çorap da alıp satsanız para kazanırsınız. Önemli olan aldığınız X değil, X'e verdiğiniz değer. Ürettiğiniz katma değer.
F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tip yatırımlar tecrübe ile daha iyi pekiştirilir. Aynı zamanda dönemsel olarak farklılık gösterir.
Türkiye ekonomisinde hiç bir yatırımın garantisi yoktur.