Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba,
Bankalardan sanal pos almak için şirket olmanız, yani vergi levhanızın bulunması gerekmektedir. Bunun yanında bir çok evrak, sözleşme, banka hesabı açmak, KMH tanımlamak gibi bir çok şartı bulunur. Komisyon oranları düşüktür, blokaj süreleri fazladır.
PayTR, Iyzico, PayU gibi BDDK lisanslı sanal pos firmaları da banka altyapısını direkt olarak müşterilerine sunar lakin kendi kurallarını uygular. Komisyon oranları sektörünüze göre belirlenir, blokaj süreleri pek fazla değildir. Kullanmak için yine vergi levhası şartı aranır.
Bunun yanında bir de Shopier, Paymes gibi daha küçük kuruluşlar mevcut, onlar ise BDDK lisansı olan sanal pos firmalarından hizmet alarak, son kullanıcıda pek bir şart aramadan daha yüksek komisyonlarla hizmet vermektedir.
Kişisel tavsiyem eğer vergi levhanız yoksa Shopier, eğer vergi levhanız varsa da PayTR'dir.
Seçiminizde ve ticari hayatınızda başarılar dilerim,
Saygılarımla.