Farzet sana desemki şu elektrik kablosunu kes, ucuna dokun. Tepkin ne olurdu içinden elektrik geçtiğini dokununca carpilip öleceğini bilirsin. Lakin kablonun içindeki elektriği görmezsin. Evrimcilerin temel felsefesi sanat var fakat sanatkar yok. Eser var usta yok. Kitap var fakat bunu yazan yok. İslam'da şüphe ya da kuşku yoktur. Ya inanırsın ya da inanmazsın. Yine ne güzel ayettir o. Sizin dininiz size, benim dinim bana. Selametle
Hocam, sen benim dediğimi pekiştirmek için mi yoksa karşı tez sunmak için mi yazdın bu mesajı
Benim demek istediğim şey de bu. Bu dünyada gözle görmediğimiz, dokunamadığımız, sesini bile işitmediğimiz, belli bir ağırlığı ve hacmi olmadığı halde var olan şeyler var: Ben anne sevgisi örneğini verdim mesajımda mesela. Sen bir enerji türü olan elektrik örneğini verdin. Enerjinin rengi, kokusu, boyutu, ağırlığı/hacmi v.s yoktur ama bunların yokluğu bile enerjinin yok olduğu anlamına gelmez.
Ayrıca, mesajımın neresinden ''eser var usta yok, kitap var yazan yok'' gibi bir anlam çıkardığınızı da anlamadım açıkçası. Ya yeni uyandığınız için tam kendinize gelemediniz, yüzünüze iyice su çarpın kendinize gelin, tekrar okuyun. Ya da bu saate kadar uyumadığınız için yazdıklarımı tam idrak edemediğinizden dolayı böyle bir anlam çıkardınız, eğer böyleyse iyi bir uyku çektikten sonra yazdıklarımı tekrar okuyun.
Selametle.