Haklısınız hocam ama bu ticaret değil s@htekarlık. Gelip küçük kız çocuğunu istediğin gibi kullan yüzbinlerce liralık iş yap 10 lira yol parası ver. Hazır site al profesyonel webmasterım de... Siyasette, ticarette, insanlıkta istediğin kadar iftira at yalan söyle, bu Dünyada krallar gibi yaşa ilelebet bir gün hepimiz kara toprağa girip aynı yere varacağız. İşte o gün bir ses duyacaklar;
Onların pek çoğunun günah işlemede, düşmanlık etmede ve her türlü haramı yemede yarışırcasına ve birbirlerine destek içinde koşuştuklarını görürsün. Yapmakta oldukları şeyler, gerçekten ne kötüdür. Onlar ateşten çıkmak isterler, fakat oradan kesinlikle çıkamazlar. Onlar için dâimî bir azap vardır. ( Maide 37,61) Mal mülk hepsi gelip geçici şeyler ateşleri bol olacak hocam, önemli olan dürüst ve dosdoğru olmak 😊
Öbür dünya var mıdır, varsa işleyiş nasıldır o kısmı bilemem hocam, ama bu dünyada kötülerin yaptığı pek çok şey yanlarına kar kalıyor. Bu konuda kesin bilgiye sahibim.

Stajyer kıza karşı davranışlarını hiç beğenmedim, iş hayatında bu tür insanlar ne yazık ki çokça mevcut. Ben de muhasebede ilk işe başladığımda haftalık 30 TL alıyordum, gündelik yol+sigara param ediyordu. Sonra her öğle arasında yemek yerken patron bana din propogandası yapıyordu.