Gizemli040 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim yaşım 33 ankaraspor istanbulspor hacettepe kırşehirspor boluspor aydın spor bodrumspor gibi takımlarda futbol oynadım boludayken almanya hoffenaim ile anlasacakken vazgeçtiler türkiyede kaldım futboldada diğer işler gibi azda olsa torpil var ve para yedirmen gerekiyor en son bolu zamanı benim paramı cakma menajerler yedigi için kulup beni dışladı bende ogünden sonra amatörlerde oynadım komple bıraktım şimdi sadece halısaha topcusuyum senin yaşın çok genç pes etme cabala sende ışık vardır kesinlikle daha çok gelişirsin...

öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim abi☺ gerçekten torpil olduğunu anladım çünkü Kayserispor bir kaç defa altyapısına davet ediyor anlamsızca geri gönderiyor hayır yani göndereceksen neden çağırıyorsun dimi 😀 neyse sizin şansınız çok kötü dönmüş cidden bu konulara da çok dikkat etmek lazım paralar kaptırabiliyor insan maalesef bende aslında ümidimi kesmiştim son bir kaç aydır halısaha topçusu olarak devam ediyordum (kendimden yaşça büyüklerle her zaman mücadele ettim ve bu bana her zaman güç kazandırdı) rakipten birisi antrenörmüş kendisi o sebepten dolayı davet etti beni tekrar benim de canlanma isteğim geri döndü tabi. umarım çabalayacağım sonunda istediğim hayal ettiğim yerlere ulaşırım ☺