orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayda 30 - 40 bin tl parası olan değil bana göre orta seviye bile değil. Kaç bin euro ediyor? 2 bin küsür euro

Benim anlamadığım milyonları olup, hala buraya yatırım yapanlarda bu kadar güvensiz bir ülkede nasıl kendilerine güveniyorlar da TR üzerinde varlık tutuyorlar anlamıyorum.
Kac bin euro ettiginden bize ne hocam..bu mantikla bakamazsin olaya. Benim ve esimin maaslarimiz, ceviri sirketimiz, kuruyemis dukkanimiz, adsense gelirleri vs derken aylik ortalama 55-60 bin kazaniyoruz diyelim. Bir yandan yatırım yapip bir yandan o ystitimlar ile yeni kazanc yollari da sagliyorum. Mesela gecen sene 190 bin e aldigim 5 donum kayisi tarlasi bi sene 155 bin tl gelir getirdi. E bu her sene getirecek. Bu ulkede cepteki nakit arttikca cepteki nakitin artma hizi da büyür. Adsense gibi. Aylik 2 bin tl kazanmam 2 yil sürdü. 4 yılda aylik 13 bin tl ye cikti. Bu ulke durumum iyi diyebilen icin cok idealdir. Sukreden icin demitorum. Gervekten evleri arabasi, yazligi, olan, para kazanmayi bilen icin muazzam ulkedir. Olaya siyasi acidan bakmiyorum. Enflasyon artiyorsa gelirlerim de artiyor. Siyaset zagen ******** isidir. Ben reel ekonomiyi kast ediyorum