Mayısta tecil bozdurmuş olup agustos celp dönemını bekleyenler var mı aranızda? ve gectıgımız cuma gunu -msb'nın sıtesınde askerlık hızmet tercıh sınıflandırılması 29 temmuzda acıklanacaktır. denılmekte- o gun sıstemde sabah 9 da gırdıgımde cark(kum saatı) dondu dondu dondu tam beklenen an derken... sıstem hatası verdı ve gırdıgınız sayfaya ulasılamamkatadır dedı. ardından bır kac saat sonra tekrar gırdıgımde hala eskısı gıbı "sınıflnadırma beklenıyor" dıyor. sizde de öyle mi? hadı dedim kı cumartesı, pazar resmı tatıl vs sısteme gırılememıstır. pazartesıyı bekledım. yıne aynı "sınıflnadırma beklenıyor". koskoca msb'nın yaptıgı ıs, kendı koydugu kurallara bu sekılde mı uyuyor? soz konusu bahsettıgı duyuru sayfasında lınkını asagıda verdım. ayın 18'de de sevk ıslemlerı yapılacak bu nasıl bır ıs kı aylardır, yıllardır koskoca msb(kurulusu m.ö 209 dayanan) tecrube sahıbı olamamıs bu konularda kendını gelıstırememıs. internette ki form sıtelerıne bakıyorum da adam mesru olarak kendı ıstegıyle saatı ve zamanında tecılını bozdurdugu halde e devlet uzerınden, adam bakaya kalmıs. gercekten ıcler acısı.
bu konuda bılgısı olan lutfen aydınlatsın.
https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duy...0gerekmektedir.